Atletisme

Targeta de presentació de Sara Gallego a Eugene

Atletisme. La barcelonina, gran esperança catalana en els 400 m tanques, segella una gran posta del relleu de 4x400 m mixt (51.74), tot i que l’equip espanyol queda fora de la final del mundial

Sara Gallego, un dels principals referents de l’atletisme català en el mundial d’Eugene, va deixar ahir la seva targeta de presentació en el relleu de 4x400 m mixt. El quartet espanyol, quart de la sèrie i onzè en el còmput global, va quedar fora dels vuit finalistes (3:16.14), però la posta de la barcelonina, amb un parcial de 51.74, va deixar constància que arriba a la cita pletòrica de forma. Gallego va rebre el testimoni de l’asturià Iñaki Cañal i el va lliurar en tercer lloc perquè rematessin la feina els castellans Óscar Husillos i Eva Santidrian. El responsable de relleus Toni Puig havia deixat fora de la tria final l’olotina Laura Hernández i el canari Samuel García.

La pròxima aparició de Gallego sobre el tartan del Hayward Field d’Eugene serà dimarts a la matinada (2.15 hora catalana), en què prendrà la sortida en les sèries de 400 m tanques. Amb els 54.34 que va acreditar a Nerja, i que la situen en el catorzè lloc del rànquing, la plusmarquista catalana no hauria de tenir problemes per superar aquest primer sedàs. Les semifinals són el dia 21 (3.15 h), i si és capaç d’assolir la gesta d’accedir a la final, competiria el 23 (4.50 h). Gallego, la benjamina de la delegació catalana amb 21 anys, també està seleccionada per formar part del relleu de 4x400 m femenins.

Redondo, onzena de grup

En la sessió matinal a Eugene també va intervenir la gavanenca Laura Redondo (FC Barcelona), que amb un millor intent de 68,67 m va ocupar l’onzè lloc del primer grup de martell, insuficient per accedir a la final de les dotze millors.

La peruana Kimberly García va segellar en els 20 km marxa el primer or del campionat (1h26:58).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)