Atletisme

Letesenbet Gidey imposa la seva llei en el 10.000 m del mundial

Ha resistit l’atac final de les kenyanes Hellen Obiri i Margaret Chelimo Kipkemboi

L’etíop Letesenbet Gidey s’ha imposat en els 10.000 m del mundial en un final de cursa apassionant, en què ha hagut de resistir l’atac de les kenyanes Hellen Obiri i Margaret Chelimo Kipkemboi. Amb un registre de 30:09.94, la plusmarquista mundial ha trobat premi a la seva feina de desgast, amb un ritme persistent i progressiu abans del setè quilòmetre, en companyia de la seva compatriota Ejgayehu Taye, que ha fet la selecció definitiva. Obiri ha estat segona (30:10.02) amb només 5 centèsimes de marge respecte de Kipkeboi (30:10.07). La neerlandesa Sifan Hassan, que s’havia mantingut en posicions secundàries durant tota la prova, ha aparegut en l’última volta, però s’ha quedat a les portes del podi (30:10.56).

Cinquè títol de Fajdek en martell

En el concurs de martell, el polonès Pawel Fajdek ha allargat el seu idil·li en mundials i ha enllaçat el seu cinquè títol consecutiu, guarnit amb la millor marca de l’any (81,98 m). L’han acompanyat en el podi el seu compatriota Wojciech Nowicki (81,03 m) i el noruec Elvind Henriksen (80,87 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)