Atletisme

Fred Kerley, el nou rei de la velocitat

S’ha imposat en els 100 m (9.86) i ha liderat el triplet dels Estats Units en el mundial d’Eugene al costat de Marvin Bracy (9.88) i Trayvon Bromell (9.88)

Fred Kerley és el nou rei de la velocitat amb la victòria en la final dels 100 m del mundial d’Eugene en què ha liderat el triplet dels Estats Units, amb Marvin Bracy i Trayvon Bromell com a companys en les places d’honor. Kerley arribava al campionat com a líder de l’any (9.76) i ja en les eliminatòries havia exhibit les seves credencials (9.79). En la cursa definitiva, ha anat de menys a més i ha acabat imposant la seva gambada imperial (9.86) davant de Bracy (9.88) i Bromell (9.88), amb menys envergadura i separats per només dues mil·lèsimes de segon. El jove de 21 anys Oblique Seville, l’únic representant jamaicà en la final, ha ocupat el quart lloc, amb 9.97.

Kerley ha sumat el segon or de la delegació dels Estats Units a Eugene instants després que ho fes Chase Ealey, que ha vençut en el concurs de pes amb un primer intent de 20,49 m. La xinesa Gong Lijao, or a Tòquio i doble campiona mundial a Londres i Doha, s’ha hagut de conformar amb la plata (20,39 m). La delegació xinesa, però, ha cantat victòria en la tercera final de la sessió vespertina, el salt de llargada. Jianan Wang, que no havia superat els 8 metres abans d’arribar a aquest campionat, ha sorprès els seus rivals i amb un últim vol de 8,36 m li ha pispat l’or al grec Miltiadis Tentoglou, campió olímpic i que ja assaboria el títol mundial amb un cinquè intent de 8,32 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)