Motociclisme

Alcanyís, onzena entrega del títol de la incertesa

Motor. Viñales vol trobar “un ritme constant” per combatre l’exuberància de les Suzuki de Rins i Mir i el renaixement d’Honda en MotoGP

L’onzena entrega del títol del mundial de MotoGP, el Gran Premi de Terol, promet emocions. Motorland, a Alcanyís, tornarà a ser l’escenari de la lluita del rosinc Maverick Viñales (Yamaha) per l’assalt al títol i per controlar la degradació del pneumàtic per mantenir la tracció de la irregular i enigmàtica Yamaha. El català, un dels quatre màxims aspirants al títol, es proposa “marcar un ritme constant” davant l’exuberància de les Suzuki, que van fer estralls diumenge amb la victòria d’Àlex Rins, que el va avançar com un coet i torna a ser candidat, i el tercer lloc del nou líder Joan Mir, el primer de la categoria amb la marca japonesa des del 2000. Honda, amb el renascut Àlex Márquez, no aspira al títol però es pot convertir en un jutge del desenllaç, sobretot en les dues curses de València, amb un traçat que sobre el paper li és idoni. Els quatre primers estan separats per 15 punts, un fet absolutament inusual a aquestes altures: Mir (121), Quartararo (115) –divuitè amb problemes en la pressió del pneumàtic davanter–, Viñales (109) i Dovizioso (106).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)