Franja TV3

Dissabte, 3 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 405'
12.45
Persona infiltrada
Els Catarres-Família Boleda Franco
Èric Vergés i Jan Riera, músics del grup Els Catarres, són els famosos que participen en el programa d'avui. A casa de la família Verdú, tots dos han de jutjar els seus membres i investigar un edifici d'interès històric per descobrir la veritat.
Altres
Durada: 60'
13.45
Zona zàping
Una edició del programa molt musical, on es poden sentir una parella d'adolescents russos fent el Pump it up en Beat Box, i tot un seguit de músics amb instruments poc ortodoxes com una mànega de jardí, una impressora, tubs de plàstic i, fins i tot, lectors de codi de barres. A més, el programa converteix Ansu Fati en el nou Messies del Barça, i també es pot veure Joaquín, del Betis, convertit en Terminator. A més, un instagramer que pot convertir-se en qualsevol estrella de Hollywood només passant-se la mà per la cara. Finalment, el grup Quiròfan clourà el programa amb el seu tema Una mica més.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Un passeig pel bosc
Després de passar dues dècades a Anglaterra, Bill Bryson torna als Estats Units per emprendre la gran aventura de la seva vida. Es tracta d'escalar el sender dels Apalatxes i els seus més de 3.500 quilòmetres de longitud, encara que per això hagi d'allunyar-se de la família i de la Catherine, l'esposa. En aquest viatge té l'ajuda del seu vell amic Stephen Katz, que, després de tota una vida confiant en el seu enginy per escapolir-se dels seus deutes, és l'únic boig disposat a acompanyar-lo en el seu espectacular viatge.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Dave, president per un dia
Dave Kovic és un ciutadà senzill que s'assembla moltíssim al president dels Estats Units, Bill Mitchell. Quan un atac sobtat incapacita el president, els seus assessors polítics decideixen que el Dave el suplanti, donant per fet que és un home fàcil de manipular. D'altra banda, l'esposa del president, que ignora la situació, troba tan anòmala la conducta del seu suposat marit que comença a sospitar.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
El programa entrevista l'epidemiòleg Josep Maria Jansà, responsable de l'àrea de resposta del Centre Europeu de Prevenció i Control de malalties. També es coneix l'última hora de la situació de la COVID-19 a Madrid amb Saül Ares, físic i científic del CSIC. A més, es compta amb la presència de l'economista Santiago Niño-Becerra, que analitza les conseqüències econòmiques de la pandèmia i dibuixa possibles escenaris de futur. Més tard, l'espai entrevista Carles Riera, president del grup parlamentari de la CUP, un cop el Tribunal Suprem ha decidit inhabilitar el president Quim Torra. Finalment, la setmana en què ha mort Quino, el creador de Mafalda, es conversa amb els il·lustradors Raquel Riba, Lola Vendetta, i Javier Royo per parlar sobre el còmic, la il·lustració i el seu compromís social.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'