Franja La 1

Dissabte, 3 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
MasterChef Celebrity
El pa és el protagonista absolut en el primer repte on els aspirants treballen per parelles i barregen cuina i dibuix. El xef Oriol Rovira, amb una estrella Michelin, supervisa aquesta prova. Més tard, el pantà d'El Burguillo, a la vall d'Iruelas, a Àvila, acull el cuinat per equips on els participants han de preparar dos menús de pícnic. Finalment, els davantals negres han de superar el repte d'endevinar diferents salses i condiments per després treballar-hi. Silvia Abril, finalista de la segona edició de MasterChef Celebrity, visita les cuines.
Altres
Durada: 195'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Dos padres
Lena Lorenz coneix l'Anna, una dona embarassada que conviu amb dos homes, el Paul i el Max, i que no sap quin d'ells és el pare del seu nadó. Tot i així, això no suposa cap problema per al trio, tot i que sí per als seus respectius pares, que no accepten el seu estil de vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un amor a primera vista
La Clara és filla del Mats, un reconegut constructor de velers. La Clara ha començat a treballar com a assistent en el negoci de construcció de vaixells del seu pare. El pare, tanmateix, li oculta que té una malaltia cardíaca.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Los pecados de una chica casi dece
El Gino és el rector d'un petit poble del sud d'Itàlia que ha de rebre la visita del Sr. Bisbe. La María, la germana, manté relacions amb un carabinieri anomenat Sandro, que mor a conseqüència dels excessos al dormitori de la Sofia, mare del Gino i de la María. El Gino intenta amagar el cadàver abans de l'arribada del Bisbe.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Cataluña, punto y seguido i El curso más extraño: Els col·legis i instituts han redoblat esforços per mantenir obertes la majoria de les aules i garantir amb gran dificultat l'ensenyament presencial. En el primer mes del curs, el nombre de classes o grups tancats ha suposat poc més de l'1% dels 380.000 que hi ha a Espanya. El programa ha parlat amb professors, alumnes i les seves famílies i personal no docent en centres molt diversos que fan front al coronavirus: una escola rural al Camp de Cartagena, un col·legi públic a Càceres i un altre concertat a la localitat madrilenya de Valdemoro. Als col·legis, en general, els falten mitjans i professors, a més d'instal·lacions adequades per fer desdoblaments. Per si no n'hi hagués prou, s'han d'enfrontar a la bretxa digital, que aprofundeix les desigualtats econòmiques i per lloc de residència.
Altres
Durada: 30'
22.00
La Pr1mera Pregunta
En aquest lliurament, el programa reflexiona sobre si l'alarma a causa de les okupacions és real o exagerada. S'aprofundeix en les màfies que ocupen pisos i que extorsionen els seus propietaris amb el testimoni de l'Oriol, víctima de la màfia i un testimoni únic que explica com actuen aquestes bandes. També, el jutge Joaquim Bosch, magistrat i portaveu de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia que, en contra del que demanen alguns col·legis d'advocats, assegura que no calen més lleis: el desallotjament d'habitatge és immediat i la majoria de casos es dona en pisos buits de bancs. No obstant això, de vegades la realitat és una altra i l'okupació es pot convertir en un malson, com li passa ala Lourdes, una cuinera de Badalona que fa tres anys que té ocupat el seu pis mentre està pagant la hipoteca. Totes aquestes possibilitats es debaten al plató del programa, al costat de la periodista Cristina Fallarás i dos advocats: un a favor de canviar les lleis i un altre que defensa la legislació actual.
Altres
Durada: 165'
00.45
Pel·lícula: Imperium
Nate Foster decideix acceptar l'encàrrec del seu superior, l'agent de l'FBI Angela Zamparo, de trobar i detenir un grup de supremacistes blancs sospitós de preparar accions terroristes. El Nate haurà d'entrar en una banda de la ultradreta per conèixer-ne els membres i saber què es proposen. La seva història està basada en la vida de Michael German, que va passar molts anys infiltrat dins de grups neonazis nord-americans.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.25
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'