Franja 8tv

Dimarts, 14 agost de 2018
06.00
8 de 8
Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 180'
10.00
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 240'
14.00
Cuando el mundo se tambalea
Hiroshima y Nagasaki
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 52'
14.52
Escépticos
¿A ti te funciona?
Programa de divulgació científica.
Altres
Durada: 38'
15.30
Arusummer
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 97'
17.07
Ladrón de guante blanco
En guardia
El Peter està convençut que el Neal té alguna cosa a veure amb l'incendi i que la col·lecció de l'Adler no ha desaparegut per culpa del foc, sinó que algú l'ha robat. No obstant això, el Neal passa amb èxit la prova del polígraf.
Sèries
Durada: 45'
17.52
Ladrón de guante blanco
Cuando hay un testamento de por medio
Els germans Josh i James, que fa anys que no es parlen, hereten una fortuna del seu excèntric pare. L'herència no l'obtenen d'una manera habitual, ja que el seu pare ho va organitzar tot perquè fos una caça del tresor. Llavors Brett Gelles segresta la filla d'un dels dos hereus, i el Neal i el Peter han d'ajudar-los per garantir la seguretat de la petita.
Sèries
Durada: 53'
18.45
Pel·lícula: Una cuerda, un Colt (Cementerio sin cr
Implacablement perseguit per la família Rogers després d'una disputa sobre bestiar, el Ben és penjat al seu ranxo. La María, la seva esposa, consumida per la venjança, sol·licita l'ajuda d'un pistoler errant.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.30
Allo, allo
Per evitar que els alemanys se surtin amb la seva, la resistència porta 1.000 quilos d'explosius al René, amagats en 500 pastissos de Nadal.
Sèries
Durada: 30'
21.00
Ladrón de guante blanco
Robo de base
El Peter i el Neal vigilen Gordon Taylor, lladre responsable de grans robatoris i que té la simpatia del públic. La Diana, per la seva banda, explica al seu cap que el Kramer creu que el Neal no mereix que li treguin el rastrejador.
Sèries
Durada: 45'
21.45
Ladrón de guante blanco
Juicio final
L'entrevista que el Neal té amb les autoritats sobre la seva condemna li va bé, cosa que el porta a pensar que Nova York és la seva llar. Paral·lelament, el Peter s'assabenta que el Kramer va trobar un codi en les cartes que el Neal va escriure a la presó.
Sèries
Durada: 45'
22.30
Pel·lícula: La aventura del Poseidón
Un grup de terroristes armats s'introdueix en el transatlàntic Posidó, un dels hotels flotants més ben equipats del món, per col·locar una sèrie de bombes als cellers.
Pel·lícules
Durada: 97'
00.07
Pel·lícula: Muerte en la red
La Karen és una dona de negocis ocupada i amb èxit. Com que no té temps per a la vida social, es dedica a tenir aventures sexuals per internet.
Pel·lícules
Durada: 113'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'