Franja 8tv

Dimarts, 12 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Mediterrània: ahir, avui i sempre. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Amadeu Casas Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 173'
09.54
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 186'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 28'
13.28
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 62'
14.30
L'amo del poble
Sant Llorenç de Morunys
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 20'
14.50
Ventdelplà
El Monràs vol comprar un anell a la Berta, però la Mònica li aconsella que respecti el temps que ella li ha demanat. Mentrestant, el Julià diu a la Nicole que no li pot prometre res, ja que està fet un embolic.
Sèries
Durada: 68'
15.58
Pel·lícula: La prueba
Dos homes irrompen inesperadament a casa del doctor Mudd i li exigeixen que curi la ferida que té un d'ells. L'endemà, els mitjans de comunicació donen a conèixer que el president Lincoln ha estat assassinat. El Mudd comença a sospitar dels seus hostes.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.28
Pel·lícula: Al sur de San Luis
El Kip, el Charles i el Lee són els propietaris del ranxo Bell. Quan comença la guerra, Luke Cottrel i els seus sequaços assolen la granja, de manera que els tres socis perden tot el que tenien. Després del que ha passat, el Lee decideix unir-se a l'exèrcit confederat, mentre que el Charles i el Kip opten per convertir-se en assassins a sou.
Pel·lícules
Durada: 69'
19.37
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 24'
20.01
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 28'
20.29
Lo Cartanyà
Sant Sebastià
La mort sobtada d'un membre de l'equip de Canal In fa que el Cartanyà, el Bardagí i l'Angawa canviïn la seva forma d'actuar i de veure la vida, ja que tots ells, d'una manera o altra, se senten responsables de la mort del seu company.
Sèries
Durada: 27'
20.56
Plats bruts
Tinc touchdown
El David va a fer unes proves perquè l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de waterboy. El quarterback de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Llavors, la iaia pren el rol de watergirl i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.
Sèries
Durada: 33'
21.29
Plats bruts
Tinc pis
Josep Lopes treballa en una ràdio petita i, amb 34 anys, s'ha d'independitzar i buscar pis. David Güell, per la seva banda, fill d'una família benestant, comença a estudiar a l'Institut del Teatre d'amagat dels pares. Davant la situació d'altres companys, decideix buscar pis.
Sèries
Durada: 31'
22.00
Pel·lícula: La trampa del caimán
El Dova, el Milo i el Law són tres lladres que, després de frustrar un atracament aparentment perfecte, es donen a la fuga i maten accidentalment a tres agents federals. Finalment, es refugien en un local de mala reputació on prenen com a ostatges cinc persones.
Pel·lícules
Durada: 98'
23.38
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 382'