Programació TV3

Dilluns, 2 març de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista la portaveu d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Abiach. A continuació, es comenta l'actualitat del dia i es fa balanç del cap de setmana i de l'acte encapçalat per Puigdemont a Perpinyà. A més, el periodista i escriptor John Carlin analitza la relació entre el primer ministre Boris Johnson i la cadena de televisió pública BBC, i Marta Xargay, la jugadora que ha reforçat l'Spar Citylift Girona, explica el seu retorn al bàsquet català després d'haver jugat a la lliga russa i a l'NBA.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Patates amb xoriço i pecorino
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia es diverteix molt amb el Juanjo i, com que la Gemma el vol conèixer, les dues organitzen un dinar de parelles amb l'Eudald. Però la Sílvia i el Juanjo s'autoconviden al pis d'Anglaterra de l'Eudald, i a ell no li fa gaire gràcia. Per la seva banda, el Quim continua molt amoïnat per l'Andreu i li proposa fer un sopar amb la colla. La Pili proposa fer-ho a casa de l'Andreu; la a parella ha recuperat les ganes de fer l'amor. Mentrestant, ara que s'ha separat de la Clara, el Litus es desmunta davant de l'Ismael. Això fa que el nen se senti molt culpable i necessiti explicar la veritat.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Crims
Josep Talleda, l'Espereu-me (II)
L'any 2000, Josep Talleda surt en llibertat després de passar 10 anys a la presó. Tres anys més tard, el 2 d'abril del 2003, es presenta a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona amb el cos ple de cops i ferides, com si algú l'hagués apallissat, i explica que tres homes l'han agredit per robar-li la cartera. L'endemà, hi torna i canvia completament la seva versió: qui el va agredir va ser el xulo d'una prostituta amb qui ell tenia relacions esporàdiques. La investigació dels Mossos comporta una resolució inesperada del cas.
Documentals
Durada: 55'
22.55
Els dies clau
19 de juny de 1987: l'atemptat d'Hipercor
Programa que repassa moments clau de la història contemporània més recent utilitzant l'arxiu de Televisió de Catalunya. Per això, a més, disposa de l'ajuda de periodistes i sociòlegs experts en la matèria i de protagonistes o gent relacionada amb la història que s'estigui explicant.
Documentals
Durada: 30'
23.25
The Last Kingdom
El rei Guthred i l'abat Eadred negocien amb l'Aelfric, a qui prometen com a esposa la Gisela, quan la trobin. Com a condició, l'Aelfric demana que s'informi el Kjartan i el seu fill Sven quan l'Uhtred torni amb la resta dels esclaus perquè el puguin localitzar i matar-lo. Mentrestant, l'Uhtred, el Halig i la resta d'esclaus intenten fugir dels seus esclavistes a Islàndia, on els han portat a fer treballs forçats.
Sèries
Durada: 55'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.00
Gran reserva
Xou
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 45'
02.45
Ritmes a l'estudi
De Diego Brothers. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Bernat Font Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'