Programació TV3

Divendres, 2 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista el líder del Partit Popular català, Alejandro Fernández. També es connecta amb Madrid per veure si s'implementen ja les mesures marcades pel Ministeri de Sanitat, i se l'hi pregunta a l'expert en epidemiologia Salvador Macip si seran suficients per reduir els contagis. D'altra banda, tres anys després de l'èxode a Birmània de centenars de milers de persones, el programa parla de com segueixen vivint en el camp de refugiats més gran del món amb la cooperant de Metges sense Fronteres, Natàlia Torrent, i el director de la revista 5W, Agus Morales. I, per acabar, es conversa amb Carlos Marques-Marcet, el director de la pel·lícula centrada en Guillem Agulló, el jove valencià assassinat per un ultradretà el 1993.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Rotllets de canyella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
Com que la Mònica ha tornat a desaparèixer, la Sílvia està angoixada, perquè no sap on trobar-la. L'Anna explica a la seva mare que la nena i el Raül van dormir junts una nit, però el noi assegura que no va passar res. El Quim, per la seva banda, està gelós de la confiança entre la Cati i la Xesca i recorda el pacte de lleialtat que hi ha entre tots tres. No obstant, el Jordi qüestiona el pacte i inocula més inseguretat al Quim. I la Gemma, que sospita que l'Eudald li espia el correu electrònic, parla amb la Sílvia dels dubtes que tenen sobre el comportament de l'home.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La gran pel·lícula: La mort de Guillem
L'11 d'abril de 1993 Guillem Agulló, un noi de divuit anys, antifeixista i nacionalista, és assassinat d'una punyalada al cor per un grup d'ultradreta. Destrossats, el Guillem i la Carme, els seus pares, lluitaran perquè no es tergiversi la mort del seu fill, perquè no la considerin una simple batalla entre bandes i es converteixi en una icona de violència feixista. El camí, ple d'obstacles, amenaces i guerra bruta mediàtica, estarà a punt d'esfondrar la família.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.55
Sense ficció
Inclou A la dreta i més enllà
Documentals
Durada: 90'
01.25
Ni oblit ni perdó
El 1992, quan Esad Landzo només tenia 19 anys, va començar la guerra de Bòsnia. L'Esad va ser mobilitzat per les forces bosnianes i destinat al camp de Celebici, conegut per abusos i tortures a presoners de guerra, molts dels quals eren civils. Aquest reportatge recull els moments en què l'Esad es retroba expresoners del camp de Celebici, amb els quals parla, i com, malgrat el remordiment que mostra, ells no han oblidat ni perdonen la violència que van patir per part seva.
Documentals
Durada: 20'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'