Programació TV3

Diumenge, 18 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Signes dels temps
El fet religiós i 25 anys del CPT
L'espai entrevista Joan Estruch, referent de la sociologia de la religió a Catalunya. És catedràtic emèrit de la UAB i fundador del Centre d'Investigacions Sociològiques. En aquesta xerrada parla de la seva trajectòria i del pluralisme religiós en la societat actual. A més, l'Església catalana celebra els 25 anys del Concili Provincial Tarraconense.
Altres
Durada: 20'
11.15
Diumenge, concert
Recital Beethoven Valentiana Lisitsa piano
Segon dels dos concerts homenatge a Ludwig van Beethoven, a càrrec de la pianista ucraïnesa Valentina Lisitsa i que va tenir lloc el mateix dia dels 250 anys del naixement de l'artista. La pianista ha seleccionat diferents joies del seu monumental cicle de 32 sonates per a piano. En aquest programa se'n recullen una selecció especial.
Altres
Durada: 65'
12.20
Gent de mercats i comerços
Mercats de Badia, El Lleó de Girona i la Boqueria
El mercat de la Rambla de Barcelona, el que té més comerços de la ciutat i el més emblemàtic, es coneix de la mà del Pere, un pagès que recorre cada dia el camí entre els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat i La Boqueria per vendre les seves verdures i hortalisses. Més tard, al mercat de Badia del Vallès es coneix la història de l'Alexandra, una romanesa establerta des de fa 17 anys a la població vallesana que és tot un exemple de superació personal. I, per a dones valentes, la Raquel, la Carmen i l'Olga, que estan a càrrec d'altres parades que també han fet del de Badia un dels mercats més actius del Vallès Occidental. Finalment, a Girona es visita el mercat del Lleó amb un paradista multifacètic, Josep Campmajó, que presumeix de tenir tots els negocis amb exparelles i germans que no ho són de sang.
Altres
Durada: 50'
13.10
Polònia
El programa descobreix com reacciona Pedro Sánchez davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona les notícies. També se sap quins criteris fa servir la ministra de Sanitat per decidir com s'executa el pla de vacunació i com es prenen les decisions al Procicat. Paral·lelament, a la Generalitat de Catalunya, com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, s'hi han instal·lat uns okupes. Més tard, Isabel Díaz Ayuso ve corrents des de Madrid, però Pablo Casado i Martínez-Almeida li paren els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Es fa un homenatge a un dels clàssics preferits: Psicosi. A més, hi ha unes presentadores que s'espanten, arriben més turistes de Madrid per anar de museus, es veu un president de la Generalitat en hores baixes i es presenta una convidada molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Embolic a Broadway
L'Arnold té una vida perfecta. Està feliçment casat, té dos fills preciosos i una feina magnífica com a director teatral a Broadway. Tot canvia quan contracta els serveis de l'Izzy, una actriu jove i prometedora que alterna la seva carrera artística discreta amb serveis nocturns de companyia. L'enamorament és tan profund que l'Arnold decideix ajudar-la econòmicament perquè se centri en el món de la interpretació. El pla es torna un malson quan l'Izzy aconsegueix un paper a l'obra que dirigeix l'Arnold, en la qual també hi participa la seva dona i que es converteix en un trio impossible.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: La rosa porpra del Caire
Els anys de la Gran Depressió, la Cecilia, una cambrera tímida de Nova Jersey, cerca en el cinema una via d'escapament. Atrapada per la seva nova pel·lícula preferida, es queda atònita quan el protagonista, Tom Baxter, salta de la pantalla i apareix a la vida real per conèixer-la. Seduïda pel seu encant, la jove s'enamora d'ell, fins que coneix l'actor que l'interpreta. Cortejada per tots dos, la Cecilia lluita per trobar la línia que separa la realitat de la ficció per descobrir que l'únic que les divideix és el veritable amor.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.40
Tarda de cine: El sopar guai de mames
Quatre mares, que l'únic que tenen en comú és que els seus nens van a la mateixa classe, decideixen un dia sortir de festa. La nit comença de manera desastrosa, però la combinació d'alcohol, karaoke i un cambrer per sucar-hi pa els condueix a una nit inoblidable en què s'adonen que tenen molt més en comú del que pensaven.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El judici
Inclou Qüestions prèvies i Presos polítics: Després de quinze mesos a la presó preventiva, els acusats són cridats a declarar. Alguns es neguen a contestar preguntes de l'acusació. Uns altres opten per passar a l'ofensiva i porten la seva declaració al terreny de la confrontació política amb la finalitat de convertir el judici en una denúncia pública de la vulneració de drets fonamentals per part de l'Estat espanyol.
Documentals
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: 14 d'abril, Macià contra Companys
Fals documental que narra un dels episodis més importants de la història de Catalunya del segle XX. Es tracta del període comprès entre el 14 i el 17 d'abril de 1931, els tres dies de vigència de la República Catalana.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'