Programació TV3

Diumenge, 16 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 340'
11.40
Signes dels temps
Lucía Caram, passió per ajudar
Programa que vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes de tot el món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.
Altres
Durada: 25'
12.05
Diumenge, concert
ESMUC Jazz Project
Concert de l'ESMUC Jazz Project dedicat a la figura de Wayne Shorter, amb obres compostes i dirigides pels directors de la formació. El grup continua amb els projectes dedicats a diferents figures del jazz internacional, com ja va fer amb Chick Corea i Ralph Towner. Es tracta d'un concert del cicle Grans Conjunts de l'ESMUC, gravat el 14 de desembre a la Sala 2 Oriol Martorell del Auditori de Barcelona.
Altres
Durada: 65'
13.10
Polònia
En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi, Jordi Sànchez, Pere Aragonès i Sergi Sabrià donen la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions. Mentrestant, Pedro Sánchez rebutja la tramitació dels indults i respon a Pere Aragonès amb la cançó Vida sin pacto, la versió de Vida de rico, de Camilo. Després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es pot descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans. També s'assisteix a la reunió de la societat de periodistes antipodem, amb Ana Rosa Quintana, Eduardo Inda, Bertín Osborne i Paco Marhuenda.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana s'estrena la secció Gran reserva, on es poden veure moments mítics de la història de l'APM?. A més, es descobreix que Madrid és el centre del món, un documental sobre la fi del toc de queda, se segueixen les negociacions per formar govern i es presenta una convidada molt especial.
Altres
Durada: 35'
14.25
Crisi Climàtica
L'esforç que cal fer
Es fa una introducció general a l'emergència climàtica i s'aborda què cal fer durant aquesta dècada per arribar a la meitat de les emissions actuals mundials. Sempre basant-se en el rigor científic, el programa mostra la reacció en cadena cap a un clima molt extrem que comportaria no assolir aquesta reducció.
Altres
Durada: 5'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Bonic i fantàstic
Bella Brown és una jove bibliotecària el somni de la qual és escriure contes infantils. El seu arrendatari l'obliga a arreglar el seu descurat jardí i això la porta a entaular amistat amb un veí, un vell vidu, ric i esquerp que, a més, és un gran jardiner.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Hannah i les seves germanes
Hannah, Holly i Lee són les tres filles d'un matrimoni d'actors. Cadascuna té un caràcter completament diferent. Hannah, la major d'elles, té una vida d'èxit professional i familiar. No obstant això, tota la seva vida comença a trontollar-se quan Elliot, el seu marit, s'enamora de la seva germana Lee.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.05
Al cotxe
Quico Sallés i Pol Espargaró
Pugen al cotxe el pilot de MotoGP Pol Espargaró, que Eloi Vila recull a Andorra, i el periodista Quico Sallés, a Sant Joan de Vilatorrada.
Altres
Durada: 55'
20.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
20.50
UEFA Women's Champions League
Final. El Barça juga la seva segona final de la UEFA Women's Champions League. Les de Lluís Cortès van jugar la seva primera final el 2019 contra l'Olympique de Marsella i la van perdre. No obstant això, ara arriben en un gran moment per guanyar-la. El Chelsea, per part seva, juga la seva primera final, però han fet una temporada molt potent en la competició europea. Comentaristes: Àlex Castells, Mireia Vera i Laura. Des del Gamla Ullevi.
Esports
Durada: 135'
23.05
El judici
Polítics presos
El programa analitza què succeeix quan un pres es presenta com a candidat a unes eleccions. Eleccions autonòmiques, generals, municipals i europees. El procés contra els líders independentistes ha coincidit, ja des de la fase d'instrucció, amb diferents processos electorals, als quals s'han presentat com a candidats alguns dels processats. L'espai explica si han afectat els comicis al desenvolupament del judici o si ha estat el procés judicial el que ha pogut determinar els resultats electorals.
Documentals
Durada: 55'
00.00
Pel·lícula: Fúria cega
El Milton és un delinqüent pròfug que va abandonar la seva única filla quan aquesta era una adolescent. En descobrir que els membres d'una secta han assassinat la seva filla i segrestat la seva neta, emprèn una recerca salvatge i sagnant. Els criminals, al seu torn, tenen previst sacrificar la seva neta en el termini de tres dies.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'