Programació La 1

Diumenge, 16 maig de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Seguridad vital
Aparcar en doble fila és insolidari i pot posar en perill la seguretat viària. El programa comprova com aquesta infracció es segueix cometent amb massa freqüència. A més, l'actor Ahikar Azcona, de La casa de papel, explica el greu accident de cotxe que va patir.
Altres
Durada: 30'
08.55
Españoles en el mundo
Bosnia-Herzegovina
El programa visita Bòsnia i Hercegovina, al cor dels Balcans, un país que presumeix de la mescla de cultures, tradicions i religions i d'hospitalitat. L'espai recorre, al costat del Javier, la Inma, el Marcos, el Víctor i el José Rafael, els emplaçaments més recognoscibles de les dues ciutats principals, Sarajevo i Mostar. A més, descobreix pobles com Medjugorje, el centre de peregrinació catòlica més important del país, Citluk i Etno Selo, així com la seva abrupta i sorprenent naturalesa amb exponents d'obligada visita com les cascades de Kavrice, formades al pas del riu Neretva.
Altres
Durada: 50'
09.45
MasterChef
En la primera prova, els aspirants han d'identificar el major nombre de llegums. Després han de cuinar un plat amb aquest ingredient seguint els consells de Guadalupe Fiñana, Aurelia Matellán i José Catalán, guanyadora i aspirants de l'especial MasterChef Abuelos. Els dos millors s'enfronten a Florentino Fernández, finalista de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, per aconseguir el pin de la immunitat. A més, el jurat fa un tast a cegues i al capdavant de la prova es queda Gonzalo Miró, aspirant de la cinquena edició de MasterChef Celebrity. Més tard, per a la prova d'exteriors, els concursants es traslladen a l'estació hivernal San Isidro, a Lleó, on baten el rècord de comensals en servir un menú a 200 esquiadors. Posteriorment, els equips reben la visita del xef Juanjo Losada, amb una estrella Michelin. Finalment, per deslliurar-se de l'eliminació, amb els ingredients que troben a les neveres de Pepe Rodríguez, Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i la Terremoto de Alcorcón, els aspirants han d'elaborar un plat.
Altres
Durada: 200'
13.05
Como Sapiens
En aquest lliurament, l'actor Ken Appledorn cuina un típic gall dindi farcit americà. A continuació, el programa descobreix un dels pastissos més famosos del món amb l'artista Paloma San Basilio, i visita un forn molt especial amb la model Virginia Troconis. A més, es compta amb l'escriptora Espido Freire, el mestre pastisser Alejandro Montes i Micky Irisarri, amo de la taverna Conservas nudista.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El amor no prescribe
Maren està a punt d'obrir una escola de surf a Bretanya. No obstant això, primer ha d'anar a l'aniversari de noces de plata dels seus pares. El que Maren no sap, és la situació que provocarà amb el seu regal.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Luces y sombras
Una relació a llarga distància no és exactament el que la Lena Lorenz esperava. Davant d'aquesta complicada situació, la Lena s'enfronta a un desafiament difícil en el seu treball: l'Isabel Petri sembla estar rebutjant el seu segon nadó.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Fuera de carta
Un advocat maldestre, hereu d'una franquícia mexicana de menjar ràpid, va buscant el proper plat estrella. Es troba en un poble petit i polsós de Nou Mèxic on els amants del menjar venen de tot arreu per salivar les delícies culinàries d'un local autèntic.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Papillon
Henri Papillon Charrière és a la presó per un crim que no ha comès. Ha estat condemnat a cadena perpètua i l'han enviat a una presó de la Guaiana Francesa. Però llavors salva la vida a un altre pres, Louis Dega, que és un falsificador de documents. Per retornar-li el favor, el Louis decideix ajudar-lo a escapar i junts albiren un pla de fuga increïble. Cap dels dos vol continuar vivint en les condicions infrahumanes a què són sotmesos els presos, ja que són víctimes de tortures tant físiques com psicològiques. La pel·lícula és una adaptació de la dirigida per Franklin J. Schaffner el 1973. Totes dues estan basades en la novel·la autobiogràfica d'Henri Charrière.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Doble impacto
Els bessons Chad i Alex Wagner són separats després que els seus pares siguin brutalment assassinats. Anys més tard, tots dos germans no poden ser més diferents. El Chad és un professor de gimnàstica refinat, mentre que l'Alex és un contrabandista rude i audaç.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.50
Pel·lícula: Rocky IV
Rocky Balboa, el popular campió dels pesos pesats, s'enfronta a un nou repte: un rus anomenat Drago. El primer compromís del Drago a Amèrica és amb Apollo Creed, amic del Rocky i antic rival. Quan l'Apollo mor, el Rocky es veu obligat moralment a enfrontar-se amb ell.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'