Programació TV3

Dijous, 29 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
TV3xunTUB
Xavi Coral
El polifacètic periodista de TV3 Xavi Coral, presentador del Telenotícies migdia, mostra la seva passió per viatjar i per tocar el piano. Així mateix, revela quin personatge de cinema li hauria agradat ser i explica amb quin popular home del temps el solen confondre pel carrer.
Altres
Durada: 35'
13.25
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
13.25
Hamburguesa de pollastre cruixent
En aquest lliurament, el programa mostra com aconseguir una hamburguesa cruixent: amb blat de moro torrat i algun altre truc més.
Altres
Durada: 35'
13.25
Borratxos de xocolata
La recepta d'aquest capítol es basa en unes postres casolanes: borratxos amb xocolata.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El Paradís de les Senyores
Emissió dels capítols Cap. 65, Cap. 66 i Cap. 67.
Sèries
Durada: 133'
17.53
Escola d'infermeria
Pena i vergonya
L'Anna encara no ha tingut notícies de l'Erik, però la vida continua. Se celebra la primera reunió de l'associació d'estudiants, amb molt d'èxit. En Bent, afligit pel divorci, beu cada cop més i té comportaments irresponsables. En Bjorn es troba amb un pacient homosexual, cosa que va contra les seves idees religioses.
Sèries
Durada: 52'
18.45
Hudson i Rex
Sobre gel
Enmig d'una pista de gel apareix morta la Diane, l'entrenadora de la Julia i la Shauna, dues joves promeses del patinatge artístic, i el Merrick, un patinador més veterà i excampió juvenil. L'inspector Hudson mira d'indagar en la vida d'aquells que tenien un contacte més directe amb les víctimes.
Sèries
Durada: 50'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
El millor restaurant mariner de la Barceloneta
El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar és Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi. La següent parada la fem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de restauradors de tota la vida de la Barceloneta. Finalment, al restaurant La Peninsular les amfitriones són dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri. [Estrena de la nova temporada.]
Altres
Durada: 70'
23.15
Pop up xef
Canet de Mar
Duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de la cuina de tota la vida, Borja Tomás, per elaborar el plat més original de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. Per aconseguir-ho, no poden oblidar-se ni de les cèlebres maduixes i maduixots del Maresme ni dels tomàquets pometa i els de Montserrat. La importància dels ajudants en aquest duel és decisiva, ja que un d'ells concursa acompanyat d'un xef molt conegut a Canet, mentre que l'altre no té tanta sort.
Altres
Durada: 65'
00.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'