Programació La 2

Dijous, 29 juliol de 2021
06.05
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
08.00
El vínculo familiar de los dingos
Al capdamunt de la cadena alimentària a l'illa de Fraser, davant de la costa d'Austràlia, es troba el dingo. Rob Appleby i el seu equip d'investigadors mostren la història d'aquest ramat, que passa per diferents etapes, des de la pèrdua d'algun membre fins a un incendi forestal.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Pueblo de Dios
A orillas de Dios
El programa visita l'abadia de Santa María de Viaceli, a Cóbreces, per conèixer l'espiritualitat acumulada entre els seus murs.
Altres
Durada: 30'
09.20
Mi familia en la mochila
La família viatja des de Botswana fins a la Franja de Caprivi, Namíbia, una extensió situada al nord de Botswana. Allà recorre el riu Chobe, un parc natural immens on es troben amb tota classe d'espècies, tant aquàtiques com terrestres.
Documentals
Durada: 30'
09.50
Los planetas
Su mundo interior
La història del sistema solar mostra que l'habitabilitat no és un tret permanent. Els sistemes solars són llocs dinàmics, les estrelles tenen cicles de vida i creen zones d'habitabilitat plenes d'alts i baixos al llarg de la seva existència.
Documentals
Durada: 55'
10.45
Documenta2: El crucigrama de Jacob
Documental que recorre la història i els misteris de la ruta jacobea, no només des del punt de vista del pelegrí, sinó també des de la perspectiva cultural d'un recorregut històric de reconeixement internacional.
Pel·lícules
Durada: 65'
11.50
Espacios increíbles
Una parella, amb l'ajuda del pare, transforma un remolc per a bestiar de 4x2 metres per a les seves escapades romàntiques. El Sam i l'Adele són una jove parella que ho ha invertit tot per començar una nova vida restaurant una barca de canal de 1975 per convertir-la en un paradís flotant.
Documentals
Durada: 45'
12.35
Mañanas de cine: La mujer del látigo
Amb l'únic propòsit d'escapar de la soga mortal de la forca, un vaquer accedeix a contraure matrimoni amb una dona guapa però perillosa.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.55
Historias naturales
Construir para vivir
Aprendre a reutilitzar els refugis naturals és la primera llei de la selva, però molts animals sorprenen en construir les seves cases aplicant lleis d'ordre i geometria perfectes, com arquitectes experts. A més, el disseny i la construcció impliquen una sèrie d'adaptacions evolutives molt especialitzades.
Documentals
Durada: 55'
14.50
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Cocinando con mostaza
En aquest programa s'analitzarà un producte, el condiment favorit dels francesos: la mostassa. A la Borgonya s'explica com es conrea i com es pot aconseguir mostassa i oli. A més, s'ensenya una escola de cuina. Finalment, es mostra una recepta clàssica amb salsa remolada.
Altres
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El secreto de los depredadores: Bajo el agua i El pingüino rey
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Los ojos de la fe: La professora Mary Beard aborda el controvertit i perillós tema de la religió i l'art. Durant mil·lennis, l'art ha inspirat la religió tant com la religió ha inspirat l'art. No obstant això, hi ha problemes fonamentals que totes les religions comparteixen.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Carne de caza
La Julie proposa un menú de temporada, unes receptes de carn de caça. El Thierry, per part seva, prepara una altra recepta exquisida. A continuació, l'espai s'endinsa en el món de la caça. A més, s'ensenya a fer dues grans receptes clàssiques: un coixí de la bella aurora i la llebre a la royale.
Altres
Durada: 55'
20.00
Ruta Vía de la Plata
La Ribera y el océano
Jerez és molt més que la terra d'un dels vins més famosos del món, i la badia de Cadis va ser, segurament, l'espai on es va depurar la cultura mediterrània de la qual els espanyols són hereus.
Documentals
Durada: 50'
20.50
Nipalensis, cuando la naturaleza se equivoca
Documental sobre un cas d'hibridació viscut per l'àguila d'estepa, aquila nipalensis, amb una altra espècie d'àguila, la magnífica imperial ibèrica.
Documentals
Durada: 20'
21.10
Espacios increíbles
Una parella demoleix el seu vell garatge per edificar un taller d'artesania que sigui utilitzat per tota la família i motivi els seus fills durant el procés de construcció.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Los bastardos de Pizzofalcone
Oscuridad
Emissió dels capítols Misericordia i Oscuridad.
Sèries
Durada: 200'
01.20
Festivales de verano
44º Jazz Vitoria: Atlantic Bridge. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 85'
02.45
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Pintando el paraíso: Simon Schama explora un dels impulsos artístics més profunds: la representació de la naturalesa. A més, descobreix que la pintura de paisatges és també una projecció dels somnis i fa un recorregut per la Xina del segle X i l'art islàmic i occidental, passant pel Renaixement.
Documentals
Durada: 60'
03.45
Espacios increíbles
L'Ellie, una jove oficinista, canvia l'enrenou de l'urbs per una vida més lliure a la carretera: restaura un autobús de dos pisos en una elegant casa sobre rodes. A continuació, una família construeix un refugi al jardí amb elements ocults.
Documentals
Durada: 45'
04.30
Las recetas de Julie con Thierry Marx
La cena de Navidad
Per Nadal, la Julie i el seu equip proposaran un menú ràpid per poder gaudir dels convidats, que se surt del que és tradicional i torna al que és rural. A continuació, viatja per França a la recerca d'un Nadal regional: vieires per al plat principal i oca farcida de fenc.
Altres
Durada: 60'
05.30
La naturaleza de nuestro planeta Tierra
Agua
L'aigua cobreix més de dos terços de la superfície terrestre i proporciona la base per a l'existència de tots els éssers vius. Així mateix, la temperatura, la pressió, els corrents i la composició química són diferents en cadascun d'ells.
Documentals
Durada: 30'