Programació La 1

Dissabte, 21 setembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'
09.40
+Cotas
Espai que comparteix curiositats i consells per a la cura dels animals domèstics.
Altres
Durada: 65'
10.45
MasterChef Celebrity
Els aspirants aprenen a dominar el marinat amb les explicacions de la xef Macarena de Castro. Després, al castell de Belmonte, a Conca, serveixen un menú amb productes de la zona com es feia al 1480, sense cuina elèctrica ni inducció, únicament a foc viu. Paula Prendes i Óscar Higares, aspirants de MasterChef Celebrity 3, són els capitans dels dos equips. Per continuar una setmana més a la competició, han de demostrar tot el que saben de ganivets i estris de cuina en tres duels. El programa té com a convidada l'actriu Loles León, finalista de la primera edició, que evitarà que volin els ganivets.
Altres
Durada: 165'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: 27 vestidos
La Jane és l'eterna dama d'honor, ja que ho ha estat fins a 27 vegades. No obstant això, mai s'ha vestit de núvia i ara ha de fer front al seu pitjor malson: la seva germana es casa amb l'home de qui ella sempre ha estat enamorada.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.45
Sesión de tarde: Verano en Norrsunda
Després d'acabar els seus estudis d'arquitectura amb èxit, Lena Bergmann marxa a Norrsunda a visitar la mare. Pel camí coneix l'advocat Marius Sorenson, de qui s'enamora immediatament. El Marius, per la seva banda, no troba la manera de parlar amb ella dels seus tres fills.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.15
Cine de barrio: Fin de semana al desnudo
Angustias, la cambrera d'un hotel, i el Rodolfo, un seductor, presencien com una senyora adinerada a qui pretenen robar uns lladres mor accidentalment a mans del seu amant.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Volver a votar, La huella de la riada i Matemáticas para leer el mundo: El reportatge aborda per què sembla tan difícil entendre les matemàtiques i el repte dels ensenyants per fer-les atractives. El problema, segons el mestre i divulgador José Antonio Fernández Bravo, és que no s'ensenyen matemàtiques, el que s'ensenya és càlcul.
Altres
Durada: 35'
22.05
Vaya Crack
Visita el programa Pedro Duque, astronauta, polític i enginyer aeronàutic. Amb l'ajuda de Pablo Ibáñez, el ministre en funcions de Ciència i Tecnologia desperta l'interès de l'audiència pel món de l'espai. Duque participa així mateix en la calculadora humana, un giroscopi a què ha de pujar mentre contesta preguntes relacionades amb la lògica i les matemàtiques.
Altres
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: La mano que mece la cuna
Després de perdre el seu marit i el seu fill, una dona decideix venjar-se de Claire Bartel, la dona a la qual culpa de tota les seves desgràcies. Per fer-ho, aconsegueix introduir-se com a mainadera en la família Bartel per destruir del tot la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.40
Pel·lícula: Un lugar en el que amar
Després de passar uns anys a Chicago quan es va morir la seva esposa, el Jonas torna a Suècia amb la seva filla, d'11 anys. Abans de començar una nova vida a Estocolm, el Jonas porta la nena a Vickerby per visitar el seu avi i la seva tia, la Sirka, una jove que és el geni creatiu de l'empresa familiar.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'