Programació La 1

Dilluns, 24 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
Recolzada per la Carla, la Celia s'enfronta a la caixa amb els records del Manuel. El Jorge, per la seva banda, explica a l'Elías i alJesús que la Lorena ha marxat i que no sap ni on ni quan tornarà. Mentrestant, el Nacho s'encara amb l'Adela amb l'objectiu d'animar la Rosa a provar teràpies alternatives per curar la seva malaltia. Paral·lelament, l'Ingrid revela al Jordi que l'Elías necessita viagra per tenir relacions sexuals. Més tard, el David descobreix que la Carla ha vist la caixa de records del seu pare i s'enfronta a la Celia, exigint-li que li deixi veure què conté. Mentrestant, la Lucía s'enfronta a la Noa, a qui culpa de la pressió del Nacho per haver tornat amb el Jonathan. Finalment, el Jesús decideix proposar-li matrimoni a la Valeria.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
El Mateo pateix un atac de pànic i el Rojo ha d'intervenir. Mentrestant, l'autòpsia revela que un ginecòleg, Manuel Barragán, ha mort enverinat. La Paula i el Toni s'encarreguen de portar el cas.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
El Felipe va a buscar la Marcia a la mantegueria per parlar amb ella. Ella li explica tot el que li va confessar l'Andrade sobre la Genoveva. Per la seva banda, la Maite es nega a les propostes de la Felicia de trair la Camino per salvar-se ella. Inesperadament, la Maite rep una pallissa a la presó. Han de fer el que sigui per treure-la d'allà. Mentrestant, a Acacias, el Ramón accepta que el Moncho sigui batejat amb aigua de Cabrahígo, però el Moncho comença a tenir unes febres molt altes. A més, les sospites de la Bellita van més enllà i comença a dubtar sobre la condició sexual del seu marit. La noia interroga els senyors de barri sobre els seus gustos.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
22.40
Maestros de la costura
A la primera prova els aspirants coneixen la nedadora Ona Carbonell, que compagina la seva carrera d'esportista amb els seus estudis de disseny. Ella és l'encarregada de demanar als aprenents que confeccionin un conjunt complet de roba interior esportiva en 90 minuts. Més tard, a la seu central de l'ONG Humana, que des de 1987 ha recollit més de 300.000 tones de roba i residus tèxtils a casa nostra, els participants realitzen un conjunt de dues peces amb roba que ha estat dona. Els exaprenents poden tornar a la competició en aquesta prova demostrant la seva destresa en realitzar una faldilla i una armilla de disseny propi usant un mínim de tres peces de segona mà. Per finalitzar, en la prova d'eliminació dels concursants realitzen un barret, pamela o tocat seguint les claus de Candela Cort.
Altres
Durada: 170'
01.30
Pel·lícula: Alas de esperanza
Al costat de la seva promesa, el Tom decideix anar a visitar la família, que viu a l'illa de Wight. Allà ha de replantejar-se el seu futur a Califòrnia quan descobreix que el negoci familiar està a punt de fer fallida i que l'antiga xicota va patir un accident amb el seu vaixell el dia que ell va marxar a estudiar als Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'