Pol Domingo en una acció del duel.
Futbol
1a divisió FEF

El Nàstic s’acomiada de l’ascens amb el final més cruel possible (2-2)

Els tarragonins encaixen un gol a la darrera jugada de la pròrroga que els deixa sense futbol professional després de remuntar l’eliminatòria amb un futbolista menys

Yaremchuk reactiva Ucraïna

Dovbyk, Míchel i Savinho, durant una sessió d’entrenament d’aquesta temporada ja acabada amb el Girona

La gestió més delicada

Borja García, al terra després de lesionar-se el curs passat contra l'Elx, en el seu últim partit amb el Girona
La millor temporada del GironaBorja García (10)

Un curs en blanc

Brian Oliván, en el darrer partit contra l’Oviedo al Carlos Tartiere
Espanyol
Espanyol
Brian OlivánJugador de l’Espanyol

“És el partit més important des que estic a l’Espanyol”

Hoquei sobre patins
El Noia guanya la Copa d'Europa El Noia Freixenet es converteix en el quart equip català que guanya la copa d’Europa en superar l’Sporting de Lisboa per 3-1 en el partit de tornada jugat a Sant Sadurní d’Anoia. L’equip que dirigeix Siscu Prats és molt superior al seu rival i s'imposa amb gols de Josep Enric Torner, Jordi Hom i Joan Torner. En el partit d’anada, els penedesencs ja havien guanyat per 4-7.
2023
Els sis equips professionals del Barça són campions de lliga Els equips professionals del Barça tanquen la temporada havent guanyat tots el títol de lliga. La victòria de l’equip de futbol sala a Jaén tanca el cercle i completa el pòquer de les seccions poliesportives i el sextet de l’entitat amb els èxits de l’equip de futbol masculí i del femení. És la primera vegada que això passa. El Barça havia fet ple de lligues en els equips professionals la temporada 1998/99, la del centenari del club, però sense comptar-hi encara ni el futbol sala (competia a divisió de plata) ni l’equip femení de futbol (va entrar com a secció el 2001 i va pujar a la màxima categoria el 2004).
1935
Futbol
El Sabadell supera el Llevant i arriba la final de la copa El CE Sabadell es classifica per jugar la final de la copa per primera vegada en la seva història., L’equip vallesà, de la segona divisió, guanya el Llevant (2-0) a la Creu Alta i passa a la final contra el Sevilla. Parera i Calvet fan els gols del Sabadell, que havia guanyat 1-2 el partit d’anada.