Barça

El Barça presenta Barça Games, una plataforma de videojocs

Barça Games, la primera plataforma mundial de videojocs creada per un club, ha estat presentada aquesta tarda en el nou museu temporal del Barça, en un acte que ha comptat amb la presència de Joan Laporta i alguns dels directius de l’entitat blaugrana.

El llançament d’aquesta plataforma, que està previst que surti a la llum aquest mes d’abril i que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Barça, Mas Ros Media i FireSports, forma part de l’aposta del club per la creació de continguts digitals d’entreteniment per arribar a noves audiències i a les noves generacions. “La finalitat és agrupar en una mateixa comunitat digital a tots els culers i reforçar el seu sentiment de pertinença al Barça”, ha explicat Laporta, que en cap moment ha parlat sobre la situació que està atravessant l’equip.

Com funcionarà?

Els usuaris de la plataforma Barça Games, que serà totalment gratuïta, hauran de registrar-se a l’aplicació a través de les xarxes socials. Dins l’aplicació hi haurà entre 150 i 200 jocs. Paral·lelament, l’aplicació comptarà amb una Masia Virtual i un carnet digital. Més enllà de jugar, des de Barça Games també es podrà escoltar música a través de l’aplicació d’Spotify, socialitzar i xatejar amb altres usuaris i, fins i tot, demanar menjar a domicili. “Barça Games oferirà continguts sota demanda, fomentant una comunitat digital interactiva entorn al Barça i accessible a l’afició de tot el món”, ha explicat Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)