L’1x1 del Barça

Per Oriol Robiró

iñaki peña
pressionat
Des de l’inici el Rayo el va collar tant com va poder amb la pressió, posant-lo en moltes dificultats en la sortida, i amb xuts llunyans. En un d’aquests, el d’Unai López, no va poder fer gaire res per evitar l’1-0 tot i la seva estirada.
cancelo
tímid
Més responsable tàcticament del que és habitual, no va patir gaire per la seva banda en defensa, però en canvi es va deixar veure poquíssim en l’aspecte ofensiu. Va pujar poc i, quan ho va fer, sense gaire encert.
christensen
correcte
Partit sense pena ni glòria del danès, que amb la mobilitat dels homes del davant del Rayo no va tenir una referència fixa fins a l’entrada de Falcao. Es va deixar veure en atac en més d’una ocasió.
iñigo martínez
fiable
Un dia més va ser dels que més bona nota va acabar traient. Amb el pas dels minuts va anar agafant protagonisme en la sortida, sobretot en la segona part quan va estar més alliberat, i en defensa no va patir en excés.
balde
profund
Partit força discret del jove lateral, que en la primera part va patir força per la seva banda amb la mobilitat d’Isi. En atac no va brillar, però en una acció marca de la casa va fer la centrada que va originar el gol de l’empat.
oriol romeu
gris
Més enllà d’una molt bona recuperació a camp contrari en l’inici de la segona part costa trobar aspectes positius del seu partit. No va estar còmode i va perdre algunes pilotes perilloses. Abans del canvi va generar una gran ocasió.
de jong
REAPAREGUT
Va començar participant del joc des de molt enrere, intentant donar criteri a la sortida però sense gaire velocitat en la circulació. En la segona part va avançar metres, però en cap cas va ser determinant. Ben tornat.
Pedri
intermitent
Encara li falta molt ritme de competició i només va aparèixer entre línies amb comptagotes. Quan ho va fer va intentar filtrar passades entre línies per canviar el ritme de l’atac, però sense gaire encert. Va tenir una bona ocasió de cap.
lamine yamal
estèril
Com sempre va assumir moltíssim protagonisme en el joc ofensiu, intentant desequilibrar una vegada i una altra. Quan ho va poder fer, però, no va trobar la manera d’acabar bé les jugades.
ferran torres
pla
Si no arriba a ser per l’ocasió que va tenir just abans de ser substituït, en què va rematar tou de cap quan ho tenia tot a favor, ni se l’hauria vist. En el que més va destacar va ser en el sacrifici defensiu durant la primera part.
lewandowski
dispers
Va ser incapaç de fer-se veure en posicions de rematada i en algunes accions en què els companys el van trobar bé li va faltar una espurna per acabar de fer mal. Això sí, hauria acabat marcant si Lejeune no ho fa en pròpia.
J. Félix
allunyat
Va deixar un parell de detalls de gran qualitat, però sempre lluny de l’àrea rival. Més pendent de protestar que de marcar.
Gündogan
serè
A partir de l’entrada de l’alemany el joc de l’equip va tenir més criteri, buscant més espais entre línies. Va aportar el seny necessari.
fermín
inadvertit
Es va intentar moure buscant espais a l’esquena de la defensa, però els seus companys no el van trobar i va entrar poc en joc.
raphinha
minvant
Només d’entrar, el pal li va evitar el gol en un gran xut des de la frontal, però no ho va tornar a provar. Clarament de més a menys.