Barça

“Si volem la lliga, hem de guanyar aquests partits”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi continua sense saber desactivar el Rayo. Quatre duels directes, cap victòria. Dues derrotes (0-1 i 2-1) i un empat (0-0) contra el Rayo d’Iraola i un nou empat (1-1) ara contra l’actual Rayo de Francisco. Ahir va ser autocrític amb l’equip perquè sap que des del clàssic el Barça ha tingut una davallada futbolística i a Vallecas van volar dos punts més: “En la primera meitat no hem estat agressius i no hem anat pel partit. No hem fet mal al Rayo. Després del descans hem generat més, però està clar que si volem guanyar la lliga hem de guanyar aquests partits.” “Regalar gols ens està penalitzant. Haver d’anar a remolc en el marcador en tants partits i a més en aquest estadi sempre costa molt.”

Xavi també es va queixar de dues accions en concret: la interpretació del fora de joc posicional no considerat en el gol del Rayo i el penal no assenyalat del Pacha Espino a Raphinha: “He parlat amb l’àrbitre assistent i m’ha dit que la posició d’Òscar Valentín en el gol del Rayo condiciona i al final resulta que acaben concedint el gol. També crec que l’acció sobre Raphinha era penal. Ens està sortint creu en aquestes accions polèmiques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)