Barça

El protagonista

Frenkie de Jong

63 dies després

“Era el primer partit que jugava després de la lesió i no he estat fi, no m’he sentit bé”, va reconèixer Frenkie de Jong

Frenkie de Jong va tornar. Més de dos mesos després, 63 dies exactament, el neerlandès va vestir de nou l’elàstica blaugrana i va disputar la totalitat de l’enfrontament. No jugava des del 23 de setembre, quan contra el Celta (3-2) va haver de marxar amb dolor al peu dret, fruit d’una lesió de la sindesmosi tibioperoneal distal del turmell. Molt temps ha passat, un període en què el Barça no ha jugat bé, gens, encara que també és cert que amb ell tampoc es jugava de meravella. Ahir, en el seu retorn va oferir una versió tèbia en el pla individual, i en el col·lectiu l’equip va continuar en la mateixa línia de mal futbol. “No hem jugat bé, no hem estat al nivell que hem d’estar”, va reconèixer al final del matx Frenkie, que va posar el focus en el joc per justificar la mala actuació del conjunt culer. “Cadascú ha corregut el màxim que ha pogut. Crec que no hem estat bé amb la pilota, més que no una altra cosa”, va dir. “Hem de continuar treballant per millorar. Tenim confiança en l’equip, tenim bon equip, el pla és bo, però hem de seguir treballant i ser constants. Queda molta temporada per poder remuntar”, va assegurar.

Tot i acumular tants dies d’inactivitat, el migcampista va jugar noranta minuts amb uns números prou bons; va tocar 107 cops la pilota i va tenir un 94% d’encert en la passada (84 de 89), però la realitat és que no va tenir impacte en el futbol ofensiu de l’equip. Ell no es va veure bé. “Era el primer partit que jugava després de la lesió i no he estat fi, no m’he sentit bé”, va explicar el dorsal 21, ahir capità per l’absència de Sergi Roberto i Ter Stegen. Xavi es va mostrar satisfet de poder tornar a comptar amb ell. “Ens ajudarà”, va manifestar el tècnic. “Frenkie és un futbolista molt important per a l’equip. En la sortida de pilota dona la pausa, entén molt bé el joc, divideix... Li falta una mica de ritme, és normal, però està bé. S’ha entrenat molt bé, es veia bé per jugar i ha jugat noranta minuts, cosa important per a ell i per a l’equip”, va cloure el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)