Barça

Ferran Torres: “Em trobo en el millor moment de la meva carrera”

Ferran Torres està d’enhorabona. El davanter de Foios ha arribat als 100 partits com a jugador del Barça, i ho va fer amb una actuació rodona al Benito Villamarín, on va impulsar l’equip amb un hat-trick i l’assistència del 2-3 a João Félix. Ferran reconeix que viu el seu millor moment, en una entrevista als mitjans del club.

Els 100 partits

“És un somni fet realitat. Arribar aquí ja era un somni, i poder fer 100 partits amb aquesta samarreta em fa molt feliç, poder ajudar en aquest club en tot el que pugui. I tant de bo que en puguin ser molts més.”

Què li aporta Xavi

“Sobretot al principi la confiança de voler dur-me aquí, de confiar en mi i estic molt agraït a ell i el seu cercle, que sempre m’han donat suport i això es reflecteix al camp.

Retorn a San Mamés, on va fer el seu primer gol.

“El recordo bé, tot i que no va ser el resultat que volia. Ara hi tornem, espero que aquesta vegada puguem guanyar i seguir assolint objectius.”

El seu moment

“Em trobo en el millor moment de la meva carrera. El que més confiança tinc i més fot estic, i intento ajudar els companys per transmetre’ls el que sento i el que puc aportar. I a dins el camp, fer el que sé i el que mister diu.”

Què ha canviat en aquests dos anys i mig

“He canviat tant a nivell personal, com futbolístic i de saber dur les coses. Dos anys i mig de molt aprenentatge i millora constant. Un club com el barça ho fa, això.”

Objectius

“Estic amb molta fam, moltes ganes de millorar i d’aconseguir títols amb aquesta samarreta i ajudar l’equip i el cos tècnic.”

Fent equip

Intento mantenir l’equip unit, fer bromes, que l’equip estigui el més protegit possible, i aportar la meva experiència. Soc jove però tinc experiència per saber gestionar diferents moments de la temporada.”

Quins moments recorda?

“El primer gol a San Mamés, els dos títols que vam aconseguir, que sempre és important guanyar títols, i també aquest principi de temporada, que vaig arribar amb una mentalitat molt canviada i vaig revertir la situació, perquè veia complicat tenir oportunitats aquí i ho vaig aconseguir. Que la gent sàpiga que res és impossible i tot arriba.”

més proper als joves, aquesta imatge del tauró, perquè a mi sempre m’han inclucat q has de tracar els altres com vols q et tractin, poder donar alegreies als q assen per mals moments

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)