Barça

El protagonista

Ferran Torres

Una tarda rodona

L’atacant de 23 anys va fer ahir el seu partit número 100 com a blaugrana. “No puc demanar més”, va assegurar després de marcar un ‘hat-trick’

Ferran Torres és, ara mateix, un dels atacants més fiables del Barça. De fet, s’ha convertit en indiscutible per a Xavi Hernández, que l’ha alineat com a titular en els sis enfrontaments que ha disputat l’equip que orienta aquest 2024. L’utilitza en qualsevol de les tres posicions d’atac: a la punta de llança, com a extrem dret o esquerre i, ahir, al Benito Villamarín contra el Betis, va actuar a l’esquerra, encara que això només era un punt de partida, ja que realment, quan el conjunt blaugrana tenia la pilota, anava cap a dins. Així, el seu paper en l’enfrontament va ser absolutament determinant: tres gols i una assistència per impulsar el grup culer cap a la victòria. Les dues primeres dianes (21’ i 48’) van servir per posar l’equip 0-2 al davant i van ser de caçador, d’oportunista dins de l’àrea; el tercer (92’), similar al que va marcar dijous contra l’Unionistas, amb una cursa llarga i finalitzant amb subtilesa, va servir per sentenciar amb el 2-4; l’assistència va ser a João Félix (90’), que va fer el 3-2. “Em toca disfrutar-ho”, va manifestar el futbolista, radiant, al final d’un partit que va ser, a més, el número 100 amb la samarreta del Barça. “No puc demanar més”, va dir.

I és que Ferran ha crescut en aquesta campanya. Després d’una temporada passada molt decebedora, s’ha esforçat a canviar la mentalitat, amb el suport de professionals, i és un altre. “Sé que el que busco m’arribarà”, va assegurar ahir. “Això és el fruit del treball, de la disciplina i la constància, de creure en un mateix i, al final, aprofitar les oportunitats”, va seguir. “Aquí l’exigència és màxima i s’ha d’estar preparat, perquè no tot és maco”, va completar el jugador de 23 anys, que és, amb onze gols –set en la lliga, tres en la Champions League i un en la copa–, el segon màxim golejador de l’equip, al darrere de Lewandowski. “Ha girat la truita”, va expressar també ahir Xavi. “Vaig parlar amb ell a l’estiu, em va enviar un missatge espectacular dient-me que volia triomfar al Barça i que ho tenia molt clar. I així està sent”, va seguir el tècnic. “És dels futbolistes amb més fortalesa mental que he vist en la meva carrera. Me n’alegro molt per ell, és un paio extraordinari i s’ho ha guanyat”, va cloure l’entrenador, que va abraçar-se amb Ferran després que el dorsal 7 signés el hat-trick en una tarda rodona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)