Barça

Torrejón, culer fins al 2025

Renovació. La segona capitana i actualment la segona futbolista amb més partits en la història del club (411) amplia el seu vincle una temporada més

Llarga vida a una institució com Marta Torrejón. El Barça i la segona capitana han arribat a un acord per a la renovació del contracte per una temporada més, fins al 2025.

Torrejón (33 anys), que actualment està disputant ja l’onzena temporada al club, és la segona jugadora amb més partits jugats amb el Barça femení i ha guanyat un total de 24 títols com a culer. Ha viscut des de dins tota l’evolució, transformació i professionalització del futbol femení blaugrana.

Va arribar la temporada 2013/14 al Barça i ha disputat un total de 411 partits com a culer –289 de lliga, 75 de Champions (té el rècord de partits amb el Barça), 29 de la copa de la Reina, 7 de la supercopa d’Espanya i 11 de la copa Catalunya–. Només té al davant Melanie Serrano, amb un total de 517 partits disputats, i just darrere seu hi ha Alèxia, amb un total de 408.

La dorsal 8 acumula 64 gols en la seva carrera com a blaugrana, i va ser en la temporada 2020/21 quan més gols va marcar, amb un total de 12. Marta ha aconseguit 24 títols: 2 Champions, 6 lligues, 6 copes de la Reina, 4 supercopes d’Espanya i 6 copes Catalunya. És a només 4 títols dels 28 de Melanie Serrano, que va penjar les botes el 2022 després de 18 anys al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)