Barça

“Vitor Roque necessitava el gol i l’equip necessitava guanyar”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’efecte Xavi, almenys per ara, no ha tingut la reacció futbolística desitjada i pretesa pel mateix Xavi Hernández després de fer pública, dissabte, la seva renúncia a partir del 30 de juny. Mal partit, de nou, d’un gris Barça contra un Osasuna que va acabar amb deu i que va aguantar dempeus fins al final. No es va millorar quant a la imatge, però almenys sí que es va guanyar el partit. Ja és un primer pas. Xavi hi va voler veure coses positives: “Demanava competir millor i crec que hem estat bé en les vigilàncies, hem estat ordenats en defensa, volíem ordre tàctic i n’hem trobat.” “Són tres punts importants, amb la porteria a zero, el gol de Vitor Roque... És evident que hem de millorar en molts aspectes, però aquest era un partit que l’havíem de guanyar i ho hem fet”, va explicar al final del partit en declaracions als micròfons de DAZN.

Més enllà del col·lectiu, Xavi també va parlar de noms propis. Vitor Roque va ser la cara del partit i Ferran Torres, la creu. Confirmada pels serveis mèdics del club la seva lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta, una lesió que per a Xavi té causa-efecte amb la densitat del calendari: “En 28 dies hem jugat 8 partits. Si hi ha tantes lesions és per culpa del calendari. És una llàstima, això de Ferran, perquè estava en un gran moment”. El tècnic va lamentar la situació de Ferran i es va mostrar feliç per l’estrena golejadora del brasiler: “Vitor Roque necessitava aquest gol. Veient la seva celebració queda clar. El gol li anirà bé per alliberar-se. És un noi molt jove i el gol li anirà fenomenal per guanyar confiança.”

SOBRE FERRAN

Si hi ha tantes lesions és per culpa del calendari. És una llàstima, això de Ferran, perquè estava en un gran moment
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)