Barça

L’1x1 del Barça-Osasuna

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑA (90’)
segur
No va tenir gaire feina, però quan li van xutar es va mostrar segur i tranquil sota pals. Va tenir un ensurt amb la rematada al pal de Raúl García (76’). També va estar encertat amb la pilota als peus. Porteria a zero. Ho necessitava.
KOUNDE (90’)
insistent
Malgrat algunes passades molt precipitades que li van costar pèrdues de pilotes, va ser molt insistent a l’hora d’incorporar-se en atac. En la primera part, va tenir dues rematades de cap per avançar el conjunt blaugrana.
ARAUJO (90’)
concentrat
A l’eix de la defensa amb Cubarsí, Araujo va mostrar el caràcter a què ja ens té acostumats. Va intentar empènyer l’equip des del darrere i es va sumar a l’atac en les jugades a pilota aturada. Molt consistent en defensa.
CUBARSÍ (90’)
seriós
Xavi hi va tornar a confiar fent-lo entrar d’inici, i Cubarsí no va defraudar. El jove futbolista de 17 anys es va mostrar tranquil, amb una molt bona sortida de pilota des del darrere i prenent bones decisions.
CANCELO (90’)
assistent
Un mes després, el portuguès va tornar a la titularitat. Situat al lateral esquerre, va intentar incidir en atac filtrant pilotes a l’esquena de la línia defensiva. Va ser l’autor de l’assistència a Vitor Roque en l’únic gol del duel.
DE JONG (90’)
aBSENT
Situat a l’arrel de la jugada, el neerlandès es va mostrar desaparegut. Va tenir molt poca presència en l’equip i va encadenar diverses pèrdues al mig del camp. Erràtic i absent en un partit en què se’l necessitava molt més.
GÜNDOGAN (90’)
estèril
Li va costar entrar en el joc. Situat entre línies, no va participar en la creació de les jugades, i tampoc va aportar gairebé res en atac. En el minut 61, va perdonar una ocasió molt clara després d’una gran centrada de Lamine Yamal.
PEDRI (77’)
intranscendent
Intervencions amb molta classe, però poc productives per a l’equip. En diverses ocasions, va baixar per iniciar les jugades i també es va atrevir en algun moment a vorejar l’àrea rival per crear més perill.
LAMINE YAMAL (90’)
ànima
En un partit molt ensopit, Lamine Yamal va ser l’ànima de l’equip. Va fer anar de corcoll Mojica pel carril dret de l’atac culer. Els seus canvis de ritme i desmarcades són diferencials. També molt bon treball en defensa.
LEWANDOWSKI (90’)
espès
Malgrat ser la referència ofensiva de l’atac, no va ser capaç d’actuar com a tal. Partit molt espès del polonès, que va tenir l’ocasió més clara en un gol que es va anul·lar per fora de joc. No va intimidar Aitor Fernández.
FERRan (7’)
desconsolat
Cop molt dur per a Ferran Torres en el moment més dolç de la temporada. A l’inici del partit es va fer una lesió muscular a la cuixa dreta i va abandonar el terreny de joc desconsolat i ovacionat per tots els presents a l’estadi.
FERMín (55’)
ENDOLLAT
Omnipresent en totes les jugades, va injectar profunditat amb les seves desmarcades constants.
roque (28’)
encertat
Es va estrenar com a golejador amb el Barça en la primera pilota que va tocar, amb una gran rematada de cap.
romeu (13’)
correcte
Nit plàcida per al d’Ulldecona. Va entrar en el lloc de Pedri i va aportar seguretat al mig del camp. Cap errada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)