Barça

“Només demano que ens deixin competir; estem pagant pel cas Negreira”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández es va mostrar molt satisfet per l’actuació protagonitzada pel seu equip ahir a Mendizorrotza. Tot i això, la segona targeta groga que van ensenyar a Vítor Roque, injusta i que va comportar l’expulsió al jugador, el va indignar i a la sala de premsa no s’ho va callar. “Ho heu vist vosaltres, no cal que ho digui”, va dir quan se li ho va preguntar. “Només demano que ens deixin competir. No parlaré més dels àrbitres perquè després se’ns gira en contra, però que ens deixin competir perquè avui és un altre error flagrant. I des del primer dia; ja ho vaig dir a Getafe. Crec que estem pagant pel cas Negreira, no en tinc cap dubte. Aquesta és la realitat. Aquesta és la veritat. Però no parlaré mai més dels àrbitres”, va sentenciar el tècnic, que va revelar que el club recorrerà al comitè de competició l’esmentada amonestació.

Del matx va destacar-ne el nou rol de Christensen, que va actuar de pivot defensiu. “La posició de Christensen ens dona balanç. És un defensa, pot donar continuïtat i fluïdesa al joc, però també ens aporta agressivitat i està pendent de les vigilàncies. I això ens faltava”, va explicar el preparador, que va assegurar que li donarà continuïtat. “És una opció i ha sortit molt bé. Ja fa temps que el provem en els entrenaments i ell s’hi ha trobat a gust”, va continuar. “Hem completat un partit molt madur, amb pilota i sense. Hem sabut patir”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)