Barça

Apel·lació tampoc li treu la targeta a Vitor Roque

Vitor Roque no podrà jugar diumenge (21h) contra el Granada al Lluís Companys. El comitè d’apel·lació també li ha tombat el recurs al Barça per treure-li la segona targeta groga que va veure contra el Deportivo Alavés i, per tant, haurà de complir un partit de sanció. A Mendizorrotza Tretze minuts va durar a la gespa l’atacant: va entrar en el minut 59; va marcar l’1-3 en el 63; va veure una targeta groga en el 67, i, cinc minuts més tard, li van ensenyar la segona, en el 73, per una falta que no va existir. Aquesta última, és clar, és la de la discòrdia perquè va ser una determinació injusta de l’àrbitre Martínez Munuera. En una pilota dividida, el defensa del conjunt local, Rafa Marín, es va llançar amb les dues cames per davant per refusar-la, cosa que va aconseguir, i Vitor Roque, que anava a contactar amb la pilota no ho va fer, però tampoc va impactar amb la cama del jugador rival, a qui va fregar lleugeríssimament. Insuficient perquè hi hagués, fins i tot, infracció. No va ser res, però el col·legiat va interpretar-ho de manera diferent. En l’acta arbitral, va redactar que havia amonestat el 19 blaugrana “per colpejar amb el peu la cama d’un adversari de manera temerària”, cosa que no va passar. A això van aferrar-se en el Barça en el recurs presentat al comitè de competició que no va tenir èxit.

Tampoc apel·lació li ha donat la raó. “Sent les imatges compatibles amb allò reflectit a l’acta, i davant la inexistència de proves que ho desvirtuïn, no es pot apreciar l’error material manifest, amb independència que aquestes imatges siguin també compatibles amb altres potencials versions dels fets com, inclosa la que sosté el Club recurrent. Els mers dubtes tampoc no serien suficients per demostrar aquest error “clar i palès”, únic capaç de desvirtuar la presumpció de veracitat de l’acta arbitral”, ha dit en la resolució el comitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)