Els jugadors del Girona celebren amb la seva afició la classificació per a la Champions League
Girona-Barça, 4-2

El Girona es fa gran

El Girona guanya el Barça a Montilivi en una classe de supervivència i orgull que li permet classificar-se per a la màxima competició continental i entrar en una nova dimensió

El de Beniel entra en el 65’ i en el 75’ ja havia fet dos gols i una assistència per capgirar l’1-2

Portu ahir celebrant un dels gols que va anotar a Montilivi.

Jaume Cots SoldevilaNedador màster del cn manresa

“Amb 91 anys nedo uns 1.500 metres cada dia”

2009
Miracle d’Iniesta a Stamford Bridge Un gol d’Andrés Iniesta en el minut 93 del partit de tornada de les semifinals de la lliga de campions al camp del Chelsea (1-1) dona al Barça el passaport per a la final. En l’anada havien empatat 0-0 i un gol d’Essien (9’) deixava el Barça eliminat. En el temps afegit, amb els blaugrana jugant amb 10 per l’expulsió d’Abidal, Iniesta engalta el xut que porta el Barça a la final.
2022
Bàsquet
El Baxi Manresa, a la final de la FIBA Champions League El Baxi Manresa supera el Ludwigsburg patint (55-63) i es classifica per jugar la final de la FIBA Champions League, que es disputa a Bilbao, contra el Tenerife, que derrota el Hapoel Holon (78-71).
1948
Rugbi
La Santboiana és campió de la copa per quarta vegada La UE Santboiana guanya la copa en imposar-se al SEU Lleó (9-13) en la final que es juga al camp de El Ejido, a Lleó i recupera el títol quatre anys després. Al descans el resultat era 6-13. És la quarta vegada que l'equip santboià conquereix el títol.