Espanyol

Edu Expósito: “Aviat es veurà l’Espanyol que volem”

Edu Expósito ha fet balanç d’aquests primers compassos de campanya amb l’Espanyol, tant a nivell col·lectiu com individual, avui en roda de premsa. Les seves declaracions:

Sensacions de l’equip

“Mica en mica anar agafant les sensacions positives. El què volem ser com equip, fent el què ens demana l’entrenador i poc a poc es veurà l’Espanyol que volem ser.”

En quina posició et sents més còmode?

“Em trobo bé en totes les posicions a mig del camp. A prop de l’àrea, també més endarrerit per entrar en contacte amb la pilota. On el mister cregui oportú estic bé per ajudar a l’equip”.

Vestidor després de la primera victòria

“Era important sumar, després d’un partit tant dur. Ho haviem de celebrar amb alegria i entusiasme perquè va ser molt patida. Les victòries son díficils i s’han de celebrar”.

Com et trobes a l’Espanyol?

“Estic bastant adaptat. L’equip ens ha obert als braços a mi i els que hem arribat. Estic tenint la sort de jugar minuts que és important”.

Punt d’inflexió la victòria?

“Ni quan es guanya ni quan es perd s’ha d’anar cap a dalt o cap a baix. S’ha de tenir estabilitat emocional”

El Sevilla, el proper rival, passa un mal moment

“Sabem del potencial del Sevilla, però en centrem en nosaltres. En seguir creixent i intentar ser l’equip fort que volem ser. Mica en mica es veurà l’Espanyol que els pericos volen veure”.

“Ens centrem en nosaltres. Sabem que tenim l’oportunitat davant la nostra gent de sumar, que és el que volem. Sabem en la dinàmica que venen però això és un partit nou i tan fa el què hagi passat”.

Quin és l’objectiu de l’Espanyol?

“L’objectiu és que siguem nosaltres mateixos. Hem de fer un treball bo als entrenaments i que es vegi reflectit als partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)