Espanyol

Simo, precocitat i lideratge

Espanyol. El central, sorpresa de l’estiu, debuta a primera amb 17 anys i té la porta més oberta per l’absència d’un últim fitxatge

Va ser una de les grans sorpreses de la pretemporada, i Diego Martínez el va incloure en les primeres convocatòries, sense arribar a debutar. Va ser en el primer partit després del tancament del mercat, a San Mamés, que Wassim Keddari, Simo, va debutar al primer equip i a primera divisió. Amb només 17 anys, el central ha fet el salt. I sense el reforç per a l’eix de la defensa que esperava els últims dies el tècnic, el més probable és que l’estrena del terrassenc no quedi, ni de bon tros, en una anècdota.

“Em sento molt feliç i molt orgullós. És un somni. De petit semblava impossible, o complicadíssim, però ho hem fet”, va explicar Simo en declaracions als mitjans del club. Format al Jàbac Terrassa, el central va debutar amb 16 anys al filial la temporada passada, a segona divisió FEF, i ara ha tocat sostre. Amb l’afegit que el seu debut –va jugar l’última mitja hora– va coincidir amb el primer triomf de l’equip, per superar un moment delicat. “Ha estat un pas endavant que ens donarà molta energia”, assegura. La joventut no va impedir a Simo protagonitzar un dels gestos de la victòria, en demanar seny als companys just després del 0-1, un senyal de lideratge. “Era un missatge que necessitava l’equip. Demanava cap. Ho faig sempre. Ara és amb el primer equip i debutant, i sembla una bogeria, però per mi és normal.”

PROTAGONISTA

Em sento molt feliç i orgullós d’haver debutat al primer equip. De petit semblava impossible, o complicadíssim, però ho hem fet
La primera victòria ha estat un pas endavant que ens donarà molta energia
Wassim Keddari, ‘Simo’
DEFENSA DE L’ESPANYOL

Omar, un retorn molt desitjat

L'Esportiu

També es va estrenar a primera divisió Omar El Hilali, que està a punt de fer 19 anys. El lateral ja havia debutat amb el primer equip, però a segona A, la temporada 2020/21. “Soc un noi més madur, pel pas del temps. La temporada passada no vaig tenir protagonisme al primer equip, i amb treball i constància ha arribat el premi”, explica el futbolista de l’Hospitalet de Llobregat. “Debutar a primera és un somni que tenia des que soc aquí. Ara he de seguir treballant, perquè el més difícil és continuar aquí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)