Espanyol

Dani Gómez: “Cada dia em vaig sentint millor”

Dani Gómez ha parlat aquest migdia amb els mitjans oficials de l’Espanyol, en els quals ha parlat de l’actualitat de l’equip i també del seu moment. Les seves declaracions:

La victòria a Bilbao

“Va ser molt important per a nosaltres, ens va donar una dosi d’energia, sobretot perquè l’equip venia treballant molt bé i es mereixia un resultat així; guanyar en un camp tan important itan difísicil se li ha de donar valor. No és fàcil guanyar allà”.

L’equip

“L’equip està molt compromès. Jo des que vaig arribar és el què més m’ha cridat l’atenció, la implicació de tots els jugadors i sobretot del cos tècnic. Tots anem a una i és el més important”.

Adaptació

“Molt bé. Els companys m’han rebut molt bé i en el camp cada vegada em vaig sentint millor amb el què el mister em demana. La posició no m’importa, on em posi el mister intentaré ajudar. Estic molt feliç d’estar aquí.”.

Sevilla

“No venen en una bona ratxa, però el Sevilla és el Sevilla. És un equip molt difícil, competitiu, que juga Champions i que ens posaran les coses molt difícils. Sabem què hem de fer competir el partit, per intentar guanyar i utilitzarem les nostres armes per poder treure alguna cosa positiva”.

L’afició

“L’afició sabem que sempre estarà allà. Tots els pericos estan amb il·lusió. Tot i que a casa els resultats no han arribat s’ha vist un bon Espanyol i esperem poder donar els tres primers punts a casa aquest cap de setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)