Espanyol

De mica en mica s’omple la pica

Espanyol. Un dels nous, Edu Expósito, assegura que la millor versió de l’equip es veurà aviat

No està sent un inici de curs tranquil el que està tenint l’Espanyol. Cas RDT a banda, i després d’un mercat de fitxatges que no ha complert les expectatives ni de Diego Martínez, l’entrenador, esportivament l’equip tampoc està acabant de rutllar.

L’última victòria aconseguida a San Mamés a l’últim minut amb diana de Braithwaite, però, ha canviat la cara al vestidor. “Era important sumar. Ho vam celebrar amb alegria i entusiasme, perquè va ser en un partit molt dur. Les victòries son difícils i s’han de celebrar”, va explicar ahir un dels nous, Edu Expósito, que ja és a l’onze titular en les darreres jornades. “Estic tenint la sort de jugar minuts, que és important”, va indicar el futbolista, que se sent “adaptat”, malgrat que el conjunt encara necessita temps per acostar-se a una versió estimulant. “Hem d’anar de mica en mica, anar agafant les sensacions positives i el que volem ser com equip. Hem de fer el que ens demana l’entrenador i a poc a poc es veurà l’Espanyol que volem ser”, va expressar Expósito, que no pensa a llarg termini, sinó que l’equip s’acabi de fer. “L’objectiu és que siguem nosaltres mateixos, hem de fer un treball bo als entrenaments i que es vegi reflectit als partits”, va concloure.

EL PROTAGONISTA

Hem d’anar fent el que ens demana l’entrenador. Aviat es veurà l’Espanyol que volem ser
Edu Expósito
migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)