Espanyol

Diego Martínez: “No ens ha arribat, però l’equip ha donat tot el que tenia”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de caure contra l’Athletic per 1 a 0 en l’eliminatòria dels vuitens de final de la copa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Què li ha faltat a l’equip?

“Ens ha faltat saber a on veníem. Aquest camp apreta molt, és un equip molt fort. És veritat que en la primera part l’Athetic ha estat molt millor, però sí que estàvem en el partit pel resultat, però lluny quant al joc i el que volíem. En la segona part hem sortit molt bé i hem disposat d’ocasions per empatar el partit. Per nosaltres tres partits per setmana és realment complicat i era molt difícil mantenir el nivell i no hipotecar futurs rendiments per als pròxims partits. No ens ha arribat, però l’equip ha donat tot el que tenia”.

Pot condicionar el partit de dissabte?

“Nosaltres volíem passar l’eliminatòria, hem vingut a un camp molt difícil. Hi ha hagut jugadors que vivien per primer cop un ambient d’aquestes característiques. Això ens ajudarà a continuar creixent i sumar jugadors a la causa”.

Canvi de sistema respecte a la primera i la segona part

“Per afrontar partits d’aquesta categoria necessitem més preparació per poder tenir molts més detalls agafats, per ser capaços realment fer un partit molt més rigorós en certes coses. Estàvem desajustats, no acabàvem de trobar la solidesa que necessitàvem ni continuïtat amb la pilota. El ritme a què et sotmet l’Athletic a dia d’avui hauria estat molt difícil. Els jugadors en la segona part han fet un pas endavant i ho han intentat tot. No ens ha donat per passar l’eliminatòria”.

Actuació de Joan García

“Estic molt content amb ell pel treball i el procés que està seguint. És un jugador amb molt potencial i avui ha fet un gran partit. La porteria, com en totes les posicions del camp, són rendiments. Respecte als partits que va jugar l’any passat ha aconseguit una millora molt clara”.

Pierre-Gabriel

“Ve a respondre una necessitat d’un lateral que pot jugar en els dos perfils i tant de b0 s’adapti ràpidament. A partir d’aquí, el que millor pot parlar d’ell és el director esportiu que el coneix millor. Ve a cobrir una necessitat clara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)