Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
imprecís
L’argentí va estar molt actiu en la primera meitat en la sortida de pilota, però desencertat a l’hora de trobar l’home ofensiu. Va perdre moltes accions i no va estar fi en el gol anul·lat a Oyarzabal. Va salvar el gol de Brais a la represa.
COUTO (90’)
erràtic
El brasiler no va saber decidir bé a la zona final i va estar molt sotmès per la pressió de la Real. Va provar en moltes ocasions trencar línies amb els eslàloms, però va perdre pilotes perilloses. Va acabar l’enfrontament fos físicament.
ERIC GARCIA (90’)
intens
Va reaparèixer després de la lesió i ho va fer a l’onze inicial. El central català va estar bastant segur en el tall i va evitar que l’atac trepitgés àrea. Va guanyar duels a Oyarzabal i va intentar filtrar pilotes a l’atac, sobretot amb Portu.
BLIND (90’)
AMONESTAT
El neerlandès no va estar del tot fi en la passada filtrada i va trobar a faltar Dovbyk per trobar l’ajuda. En la segona meitat, va perdre un duel amb Becker que no va ser gol per poc. Va veure la cinquena groga per protestes fora de temps.
miguel (90’)
cansat
En els darrers partits, Miguel no se sent a gust en la sortida de pilota i perd possessions pel fet de jugar lent. Ahir va fer-se un fart de moure’s per les zones interiors, però no va trobar continuïtat. Últimament se’l veu cansat i apagat.
YANGEL (90’)
lluitador
El veneçolà va estar bé en els duels, però gens còmode amb la possessió de pilota. La Real va pressionar molt bé el migcampista, que va rebre cinc faltes en la primera part. En un duel perdut, Manzano li va ensenyar la 5a groga.
aleix (78’)
desajustat
Va estar apagat amb la pilota i no va saber transmetre dinamisme al seu equip per dins. Va disposar de faltes directes, i totes dues van anar a la tanca. El d’Ulldecona va estar bé en els duels i va fer un bon treball de replegament.
tsygankov (78’)
voluntariós
Se’l va veure molt més actiu en tasques en camp propi, defensives, que no pas al davant. Va estar fixat per Galán i va poder penetrar poc a l’àrea rival. L’ucraïnès va trobar a faltar un davanter centre per trobar el tercer home a dins
iván martín (69’)
inactiu
Tornava a l’onze després de no fer-ho a Vigo i ahir va veure’s molt condicionat per un mig del camp molt físic dels bascos. A la primera meitat va estar correcte guardant l’esfèrica i va mirar de filtrar pilotes amb Aleix. Li va faltar més verí.
sÁvio (90’)
incisiu
Va estar molt controlat en el primer temps, tot i que de les seves botes va acabar el gol, anul·lat, de Yangel. En la segona ho va continuar provant però no va estar encertat en l’última passada. Els últims minuts, va monopolitzar l’atac dret.
portu (69’)
sotmès
Va ser la sorpresa a l’onze jugant de davanter centre per la lesió de Dovbyk. El murcià es va buidar en la pressió, però no va poder abaixar gaires pilotes en els duels amb Zubeldia i Pacheco. No va tenir gaire presència en atac.
STUANI (21’)
recanvi
L’uruguaià no va entrar gaire en joc, tampoc en els duels i no va poder rematar cap vegada a porteria. Va sacrificar-se en defensa.
TORRE (21’)
amagat
El migcentre cantàbric no va poder brillar gaire en la zona de tres quarts, que la Real Sociedad va saber tancat molt bé.
valery (12’)
atacant
Va sortir els darrers minuts per donar oxigen per banda, va entrar poc en joc, però va disposar de l’ocasió més clara en la segona meitat.
SOLÍS (12’)
correcte
Solís va entrar i va aportar físic al mig del camp. També va filtrar dues pilotes perilloses. Fa bones passes endavant en atac.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)