Girona

Optimisme amb Dovbyk

Lesionat. L’ucraïnès es perd el partit amb problemes al genoll, però Míchel es mostra positiu respecte de la seva presència al Bernabéu

Poques hores abans de començar el partit contra la Real Sociedad va saltar l’alarma, i és que Dovbyk té problemes al genoll i no va poder entrar en la convocatòria. L’escollit per suplir-lo va ser Portu, per buscar els espais darrere la defensa, però evidentment l’absència del màxim golejador del Girona es va notar sobre la gespa. Per sort, tot i que en un primer moment es temia per una lesió pitjor, és molt possible que l’ariet estigui disponible dissabte que ve al camp del Madrid. “Ahir tenia molèsties, avui s’ha provat i demà els doctors li faran proves. En principi tenim la sensació que és poca cosa i que si haguéssim tingut més temps, per exemple si hagués sigut dimarts, avui hauria pogut jugar. La sensació és que no estava al cent per cent”, va comentar el tècnic de Vallecas en la roda de premsa després del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)