Futbol sala

El Barça apel·la a l’actitud

Futbol sala. Impecable en defensa, l’equip de Plaza sentencia el Dobovec amb gols de Ferrao i Aicardo en el primer temps i jugarà la semifinal de la Champions contra el temible Kairat

Barça 2 Dobovec 0

FC BARCELONA:Dídac, Aicardo Dyego, Marcenio i Ferrao -equip inicial-; Coelho, Ximbinha, Daniel, Adolfo, Joselito, Matheus, Esquerdinha i Povill.FK DOBOVEC:Puskar, Mordej, Turk, Perik i Matosevic -equip inicial-; Ceh, Novak, Duscak, Kotnic, Gorinsek i Cesarec.GOLS:1-0 (9’) Ferrao. 2-0 (12’) Aicardo.ÀRBITRES:O. Cerny i G. Kovaks.

El Barça va superar per 2-0 l’enigmàtic Dobovec eslovè amb dos gols en el primer temps marcats per Ferrao i Aicardo i fa camí per revalidar el títol de la UEFA Futsal Champions. Impecable en defensa, l’equip blaugrana jugarà dissabte les semifinals contra el potent Kairat Almat del Kazakhstan, la seva bèstia negra europea al qual mai no ha derrotat, però que tindrà la baixa sensible del porter-jugador Leo Higuita, expulsat en el primer partit.

L’equip d’Andreu Plaza, campió d’Europa al Palau tot just fa sis mesos, va manar de bon començament al Kresimir Cosic de Zadar contra un rival molt inferior tècnicament però que va intentar sense èxit imposar el seu físic. El Barça va sortir amb molta intensitat, va marcar la diferència en el primer temps i, gris en atac, va especular en el segon.

Malgrat que una pèrdua va costar un ensurt en un tret ras de Turk (2’), el cert és que els blaugrana van anar disposat d’oportunitats teixint bones accions. Amb Dídac caient a la banda amb risc però amb eficiència per superar la pressió alta dels dos davanters rivals, l’equip va connectar bé amb el pivot –Ferrao o Ximbinha– i va generar joc. Primer en trets exteriors de Ferrao (3’ i 4’) i Adolfo (5’). El mateix Adolfo va tenir la més clara en un xut ras. La llauna, però, la va obrir el gran Ferrao amb un cacau estratosfèric a la sortida d’un córner (1-0). Aicardo va fer trontollar encara més el conjunt eslovè en un contraatac vertiginós (2-0). Marcenio va enviar un xut al pal combinant amb Ximbinha. Quan faltaven 50 segons per al descans, Adolfo, sol, no va poder batre el porter eslovè. El Dobovec va tenir les millors oportunitats en els últims segons, un avís per als blaugrana, que havien de continuar picant pedra. El Barça va cedir terreny en el segon temps, envoltat per una calma perversa. En els darrers 9 minuts es va posar les piles i va tenir un parell d’ocasions de Ferrao. El Dobovec va apostar per l’atac de cinc a quatre minuts del final, però al campió, sòlid, no li va fer ni pessigolles.

EL PROTAGONISTA

El gol ha estat important, però vull destacar la nostra actitud defensiva i la concentració per tenir la pilota
Ferrao

El Kairat venç el Benfica en la pròrroga (6-2)

El Kairat Almaty va derrotar el Benfica en la pròrroga (6-2). El temps reglamentari va acabar amb 2-2. Gadeia, ex-Movistar, va avançar els del Kazakhstan. Però els portuguesos van empatar 30 segons després en una acció de Jesús. Edson va signar el 2-1 (30’) i els de Lisboa van tornar a reaccionar : Tiago Brito (2-2 en el 34’). Dos minuts abans, el controvertit porter del Kairat Leo Higuita va ser expulsat. En el temps afegit, Tursagulov –gol clau–, Gadeia de doble penal–, Fernandinho i Orazov van certificar el bitllet del bicampió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)