Futbol sala

Amb comptes pendents

Futbol sala. El Barça vol canviar el curs de la història i superar la sèrie de tres derrotes contra el Kairat Almaty per accedir a la segona final consecutiva de la UEFA Futsal Champions League

El Kairat Almaty s’ha guanyat per mèrits propis el sobrenom de bèstia negra del Barça. Tres enfrontaments a la UEFA Futsal Champions League i tres derrotes blaugrana: dues en les semifinals a Tbilisi 2013 (3-2) i Almaty 2019 (5-2), i una en la final de Lisboa 2015 (3-2). L’equip blaugrana té avui (20 h per Esport3) a l’Arena Kresimir Cosic de Zadar la possibilitat de canviar el curs de la història i treure’s aquesta espina contra el rival kazakh per aspirar al seu quart títol europeu, el segon de consecutiu. La primera semifinal enfrontarà el Movistar Inter i l’Sporting (15 h) en un quadre idèntic al de Kairat 2019.

Aicardo, un dels golejadors en els quarts de final contra el Dobovec, ha viscut en primera persona les tres ensopegades contra el Kairat: “Serà un partidàs contra un equip top. Sabem millor que ningú la dificultat del partit perquè no els hem guanyat mai i tenim una espineta clavada. Però arribem amb confiança perquè vam tenir una actuació molt sòlida dijous, sense fer concessions, i aquesta pot ser una de les claus.” El gadità treu ferro a la baixa del porter Leo Higuita, expulsat en els quarts: “Ens equivocarem si ens refiem d’aquesta baixa perquè tenen una gran plantilla i, a més, ja no utilitzen tant el porter jugador.” Com a prèvia de les semifinals, el Barça va rebre els guardons de FutsalPlanet com a millor club, millor entrenador per a Andreu Plaza i millor jugador per a Ferrão. “El millor escenari per demostrar que els guardons són merescuts és aquí, guanyant una segona Champions consecutiva”, remata el pivot blaugrana.

ELS PROTAGONISTES

El Kairat és una assignatura pendent. Són estadístiques perquè els equips i les situacions canvien
Andreu Plaza
entrenador del barça
La semifinal serà molt igualada, però tenim motivació extra per guanyar-los per primer cop
Ferrão
pivot del barça
Ens equivocarem si ens refiem de la baixa d’Higuita. A més, ja no utilitzen tant el porter jugador
Jesús Aicardo
ala tanca del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)