Ciclisme

Tothom ho celebra

Ciclisme. Fabio Jakobsen guanya a l’esprint la quarta etapa de la Vuelta un any després de la seva greu caiguda a Polònia

La victòria a l’esprint de Fabio Jakobsen (Deceuninck) en la quarta etapa de la Vuelta va ser celebrada per tothom i va portar molta alegria al pilot. El neerlandès va tenir fa un any una greu caiguda en la volta a Polònia en què es va patir per la seva vida. En aquesta temporada ja ha guanyat alguna etapa, però ara s’ha retrobat amb el triomf en una de les grans voltes. Un dels primers de felicitar efusivament Fabio Jakobsen va ser el francès Arnaud Démare (Groupama), que va acabar segon en l’esprint i ho va poder fer tot just creuar la línia de meta.

En la general no hi va haver canvis, tot i que el líder, l’estonià Rein Taaramäe (Intermarché), va caure a falta de dos quilòmetres i va perdre temps a la meta. La caiguda va ser a la zona de protecció dels tres últims quilòmetres i no va perdre temps.

L’escapada del dia es va fer en el primer quilòmetre i la van protagonitzar el gallec Carlos Canal i el cantàbric Ángel Madrazo (Burgos), i el valencià Joan Bou (Euskaltel). Van tenir quatre minuts i mig d’avantatge i el pilot els va atrapar a tretze quilòmetres de la meta.

Etapa 4 (163,9 km)
1r F. Jakobsen (Deceuninck) 3h43:07
2n A. Démare (Groupama) m.t.
3r M. Cort (EFF) m.t.
4t A. Dainese (DSM) m.t.
5è M. Matthews (BikeExchange) m.t.
6è P. Allegaert (Cofidis) m.t.
7è J. Meeus (Bora) m.t.
50è D. de la Cruz (UAE) m.t.
General
1r R. Taaramäe (Interm.) 13h08:51
2n K. Elissonde (Trek) a 0:25
3r P. Roglic (Jumbo) a 0:30
4t L. Calmejane (Ag2r) a 0:35
5è E. Mas (Movistar) a 0:45
6è M.Á. López (Movistar) a 0:51
7è A. Valverde (Movistar) a 0:57
29è D. de la Cruz (UAE) a 2:17
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)