El CN Sant Andreu torna a perdre i té molt difícil continuar en l’Euro Cup

Ha estat derrotat pel Sibenik, l’organitzador del grup, per 13-6

El CN Sant Andreu ha tornat a perdre en la primera fase de l’Euro Cup i té molt difícil continuar endavant en la competició europea. El conjunt barceloní ha estat superat per 13-6 (1-1, 6-1, 1-3, 5-1) pel Solaris Sibenik croat, l’organitzador, en el seu segon partit d’aquesta segona jornada. El Sant Andreu ha guanyat al matí el Carouge suís (14-5), però va perdre en la primera jornada enfront el Telimar Palerm (13-14).

Un parcial de 5-0 en el segon període ha sigut determinant per la derrota del Sant Andreu contra l’amfitrió. Els primers vuit minuts han estat anivellats (1-1), però en els segons els locals s’han imposat clarament i s’ha arribat al descans amb 7-2. Els barcelonins han retallat diferències en el tercer període però en el darrer el conjunt croat s’ha tornat a distanciar fins guanyar per 13-6. Nikolas Paul ha marcat cinc gols pel Sant Andreu i German Yañez ha fet l’altre.