Handbol

Duel pel lideratge al Veszprém Arena

Handbol. El Barça té un repte majúscul contra el conjunt hongarès, que en la primera volta va vèncer al Palau amb autoritat (36-41)

Liderat per Ludovic Fàbregas, el Veszprém va sortir clarament victoriós fa cosa d’un mes del Palau Blaugrana (36-41) i avui (18.45 h per Esport 3) tornarà a posar a prova la capacitat del Barça en el duel de la segona volta, que pot aclarir la primera plaça del grup B de la Champions. Empatats a 14 punts, l’equip de Carlos Ortega té el primer lloc per goal-average, però avui l’espera un repte majúscul davant una plantilla sobrada de recursos i efectius.

El tècnic andalús, que va ocupar la banqueta del club hongarès durant tres temporades (2012-15), ja sap el pa que s’hi dona, al Veszprém Arena: “Ens enfrontem a un dels millors equips de l’actualitat, sens dubte, amb un pavelló calent i amb un públic molt entregat, més enllà de la derrota que vam encaixar al Palau. Serà un partit molt difícil en el qual haurem de fer moltes coses bé, però penso que hem fet una bona preparació. Veig a l’equip cada cop millor i hem d’anar a competir a totes.” Ortega, en tot cas, té molt clar el que va fallar al Palau: “La nostra defensa ha de ser més sòlida. A l’anada vam estar molt tous i el Veszprém, amb dos o tres jugadors per posició, és capaç de mantenir un ritme molt elevat durant tot el partit.” Blaz Janc, amb lumbàlgia, continua de baixa, i Ortega ha convocat tots els jugadors disponibles del primer equip a més del ja habitual Petar Cikusa i l’extrem del filial Oriol Zarzuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)