Handbol

Ortega: “Per guanyar a Veszprém hem de fer moltes coses bé”

En el partit de la primera volta, l’equip hongarès va vèncer clarament al Palau Blaugrana per 36-41 amb un destacat Ludovic Fàbregas (7 gols)

El Barça i el Veszprém (18.45 h per Esport 3) afronten a la pista hongaresa un partit clau en el lideratge del grup B de la Champions. Empatats a 14 punts, l’equip català és líder per goal-average, però és plenament conscient que afronta un repte majúscul, tenint en compte que l’equip magiar va sortir clarament vencedor del Palau Blaugrana (36-41) fa tot just un mes i amb Ludovic Fàbregas (7) com a factor diferencial.

El tècnic Carlos Ortega remarca que l’equip culer arriba molt motivat a la cita: “No només per la derrota de l’anada sinó pel que significa aquest partit. El Veszprém-Barça és dels millors partits que es poden veure en el món de l’handbol. Ens enfrontem a un dels millors equips de l’actualitat, sens dubte, amb un pavelló calent i amb un públic molt passional, més enllà de la derrota que vam encaixar al Palau. Serà un partit molt difícil en el qual haurem de fer moltes coses bé , però penso que hem fet una bona preparació, veig a l’equip cada cop millor i hem d’anar a competir a totes.”

El preparador del Barça apunta quines poden ser les claus del partit: “Penso que el Veszprém ara mateix és l’equip que pot manegar millor el contraatac perquè pot tenir a dos o fins i tres jugador per lloc i pot mantenir un ritme de joc molt elevat en tot el partit . En aquest sentit, nosaltres potser hem perdut un punt, però, sens dubte, la nostra defensa ha de ser més sòlida que en el partit d’anada. Un termòmetre clar és que no vam rebre ni una exclusió al Palau en tot el partit i això vol dir que vam estar tous. Puntuar allà seria molt positiu, però s’ha de ser realista i penso que és dels partits en què el Veszprém pot sortir com a favorit, però som el Barça i no podem renunciar a res. Hem de fer un bon partit i controlar els seus punts forts i amb aquesta intenció hi anirem.”

Blaz Janc encara és baixa

Pel que fa a la convocatòria, Ortega encara no podrà disposar de Blaz Janc per culpa d’una lumbàlgia. Amb la baixa de llarga durada de Domen Makuc, el tècnic andalús viatjarà a Veszprém amb tots els jugadors disponibles del primer equip, a més de l’habitual Petar Cikusa i de l’extrem dret del filial Oriol Zarzuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.