Programació TV3

Dimarts, 20 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista els membres de Love of Lesbian per parlar del seu nou disc, Viaje épico hacia la nada, i Elia Torroella, directora d'I+D i Registres d'HIPRA, l'empresa catalana que preveu produir 400 milions de dosis de la vacuna contra la COVID-19 durant el 2022. Més tard, els periodistes Lluís Caelles i Roser Oliver parlen dels efectes que encara té l'accident de Txernòbil i el de Palomares i se li pregunta per la gestió dels residus d'aquests accidents al químic expert en residus radioactius Jordi Bruno. Posteriorment, el biofísic del grup de recerca Biocomsc de la UPC Enric Álvarez analitza les dades que es fan públiques avui i que han de confirmar els efectes de Setmana Santa i si encaminen, o no, cap a una quarta onada.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Confit d'ànec amb magrana
Fer l'ànec és una expressió que pot tenir connotacions negatives, però si es fa l'ànec en confit i s'acompanya amb magrana segur que ningú hi té cap problema.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim i la Cati esperen la Xesca per anar al registre, però la dona no s'hi presenta. Tornen els problemes en el trio, corregits i augmentats. Paral·lelament, el Litus li ha explicat a l'Ismael que el gat va morir intoxicat per accident i el nen es disculpa amb la Marta per haver-la culpat. És llavors quan la Marta no pot evitar explicar-li al seu nebot que té por que algú li faci mal. El Litus, malgrat tot, decideix ajudar-la. Més tard, els dos queden amb la Gina per aconseguir informació sobre l'Ignasi. L'Hèctor i el Jordi, per part seva, s'entenen molt bé a la feina. No obstant això, l'Ivan té por que el Jordi s'aprofiti del noi, però no sap que potser és al revés.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Sense ficció
Inclou Retorn a Txernòbil
Documentals
Durada: 65'
23.10
Món
Un debat nuclear
Fa 35 anys, la tarda del 27 d'abril de 1986, el reactor 4 de la central de Txernòbil es va convertir en el lloc més perillós del món. Després de l'explosió, quan el nivell de radiació podia matar una persona en menys de 10 minuts, gairebé 120.000 persones van ser evacuades de les seves cases en sis hores. Ningú hi ha pogut tornar. L'espai presenta, des de múltiples punts de vista, l'estat actual del tradicional debat a favor i en contra de l'energia nuclear. Un equip del programa, format per Lluís Caelles i David Burillo, es desplaça a Ucraïna, a la central de Txernòbil, per recollir testimoniatges que qüestionen si la solució adoptada per liquidar la central accidentada és la millor. A més, expliquen per què, després de viure la pitjor catàstrofe nuclear civil de la història, el país continua apostant per aquesta font d'energia i ocupa el vuitè lloc en el rànquing dels més nuclearitzats. Finalment, l'espai també busca dos exemples diferenciats i més pròxims: Alemanya i França. Berlín va optar per prescindir de l'energia nuclear i substituir-la per fonts netes i renovables. A França, en canvi, es manté l'aposta per l'àtom, que ha garantit al país la independència energètica i preus baixos per als consumidors.
Altres
Durada: 70'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'