Programació TV3

Diumenge, 29 maig de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Copa de la Reina de futbol
Final. Barça i Sporting de Huelva mesuren les seves forces per alçar-se amb el títol de campiones de la Copa de la Reina. Les blaugrana hi arriben després de segellar la classificació per a la seva tercera final consecutiva per 4-0 davant el Reial Madrid, en un clàssic amb què van passar pàgina de la seva derrota a la final de Lliga de Campions i van fer valer la seva condició de favorites. Així mateix, després de conquerir la Lliga i la Supercopa, el club de Jonatan Giráldez podria arrodonir un triplet de títols. L'Sporting Club de Huelva, per part seva, ha arribat a la seva segona final després d'aconseguir el títol el 2015 en vèncer el Granadilla Tenerife per 0-1. Comentaristes: Àlex Castells, Mireia Vera i Laura Brugués. Des de l'Estadi Santo Domingo de Alcorcón.
Esports
Durada: 155'
13.50
Zona zàping
Kylian Mbappé protagonitza aquest lliurament. La seva decisió inesperada de no fitxar pel Reial Madrid i quedar-se al PSG ha estat una de les notícies de més repercussió de la setmana: tristesa, decepció i rancúnia entre els seguidors blancs, i molt d'humor en paròdies i gags a les xarxes socials. L'altra notícia de la setmana és la final de la Champions femenina de futbol disputada pel Barça que, tot i que va perdre, va demostrar un grau de mobilització massiva de l'afició blaugrana. A més, el grup Km.0 presenta la seva cançó Així t'escric.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Obsessió no escrita
Després del suïcidi del seu promès, l'Skye, una novel·lista frustrada, comença a treballar com a mentora de la Holly, una fan seva que a més també és psicòloga. No obstant això, quan l'Skye s'adona del talent que té la Holly, decideix robar-li les idees. Però la Holly sap molt més sobre la seva mentora del que sembla.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.15
Tarda de cine: L'escàndol Ted Kennedy
18 de juliol de 1969. El senador Ted Kennedy abandona una festa a l'illa de Chappaquiddick, Massachusetts, acompanyat de Mary Jo Kopechne, una antiga secretària del seu germà assassinat, Robert Kennedy. El Ted, que ha begut, es despista mentre condueix i el seu cotxe es precipita a un llac des d'un pont vell. La maquinària per protegir la carrera política de Ted Kennedy es posa en marxa.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.10
APM? Extra
Lliurament que recopila les millors ficades de pota del presentador Iñaki López. A més, errors tècnics molt divertits; un homenatge al programa Caçadors de paraules, una onada de calor terrible i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 50'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou La febre del bitcoin
Altres
Durada: 50'
22.55
La llista de Falciani
El documental analitza la controvèrsia generada al voltant de la privadesa bancària i l'evasió fiscal, descoberta arran del robatori de dades que Hervé Falciani va fer a l'HSBC. L'accés a Hervé Falciani i les entrevistes amb els personatges més rellevants a Europa i als Estats Units defineixen aquest escàndol.
Documentals
Durada: 60'
23.55
Pel·lícula: La guerra de Hart
Durant la Segona Guerra Mundial, el tinent Thomas Hart és capturat pels alemanys. Al cap de pocs dies de ser interrogat, és enviat a un camp de presoners. Un cop allà, el coronel William McNamara, al comandament entre els presoners nord-americans, li pregunta si ha donat informació a l'enemic. Com que Hart ho nega, és expulsat del barracó dels oficials.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'