Programació La 1

Diumenge, 29 maig de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'
08.55
Seguridad vital
El programa analitza els perills dels aparcaments indeguts. A més, l'espai explica per què s'estableixen els límits de velocitat i mostra el món dels cotxes clàssics. Finalment, l'actor Pablo Rivero parla, entre altres coses, dels seus viatges en 600 amb la seva família a la sèrie Cuéntame cómo pasó.
Altres
Durada: 30'
09.25
Comando actualidad
Inclou Sin relevo i Aquí no hay paro
Altres
Durada: 115'
11.20
Copa de la Reina de fútbol
Final. Barça i Sporting de Huelva mesuren les seves forces per alçar-se amb el títol de campiones de la Copa de la Reina. Les blaugrana hi arriben després de segellar la classificació per a la seva tercera final consecutiva per 4-0 davant el Reial Madrid, en un clàssic amb què van passar pàgina de la seva derrota a la final de Lliga de Campions i van fer valer la seva condició de favorites. Així mateix, després de conquerir la Lliga i la Supercopa, el club de Jonatan Giráldez podria arrodonir un triplet de títols. L'Sporting Club de Huelva, per part seva, ha arribat a la seva segona final després d'aconseguir el títol el 2015 en vèncer el Granadilla Tenerife per 0-1. Comentaristes: Alicia Arévalo, Patricia Campos i Sara González. Des de l'Estadi Santo Domingo de Alcorcón.
Esports
Durada: 145'
13.45
Españoles en el mundo
Archipiélago de Cabo Verde
El programa recorre 3.500 quilòmetres per recalar al desconegut Carib africà. L'espai visita quatre de les 10 illes, Sal, Santo Antao, San Vicente i Santiago, que conformen Cap Verd, l'arxipèlag paradisíac situat davant de les costes senegaleses. La Carmen, el Víctor, el Jordi, la María, la Blanca, l'Alejandro i el José són els guies d'aquest recorregut per platges d'aigües cristal·lines i interiors muntanyosos plens de fauna i flora. Finalment, es mostren les seves tradicions, els seus costums, la seva cultura, la seva música i la seva rica gastronomia capverdiana.
Altres
Durada: 45'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Intercambio accidentado
La Sara i el Michael intercanvien la seva casa d'Austràlia per una altra a Anglaterra durant unes setmanes, amb la intenció de donar una altra oportunitat a la seva relació. Els espera una mansió, no gaire ben cuidada però encantadora, de la qual la Sara gaudeix mentre el Michael passa el temps a Londres per feina.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un médico y tres mujeres
Quan el metge del petit poble de St. Mark es jubila, és hora de buscar un successor. El candidat resulta ser el doctor Nael Rayan, antic amor de l'alcaldessa Helen, que se sorprèn quan, en trobar-se amb ell, reviu els sentiments del passat.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Lotta y los pedazos rotos
La Lotta torna a la seva ciutat natal per treballar com a doctora a l'hospital local. Llavors descobreix que el personal molt jove no és respectat. Però aquest no és el seu principal problema. Com que el seu pare està greument malalt, el negoci familiar és a punt de caure en la insolvència. Per això, li toca fer-se càrrec de la Lotta.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Tenet
Armat amb una sola paraula, Tenet, i lluitant per la supervivència del planeta, el protagonista viatja a un món crepuscular d'espionatge internacional en una missió que supera els límits del temps real.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: Killerman
A Nova York, el Moe Diamond es dedica al blanqueig de diner negre. Un dia es veu buscant respostes desesperadament després de despertar-se sense memòria, amb un munt de diners i drogues i un violent grup de policies corruptes perseguint-lo.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.10
Pel·lícula: Crudo
La Justine, una jove de 16 anys, viu en una família on tots són veterinaris i vegetarians. És una estudiant brillant i prometedora, però, quan ingressa a la facultat de veterinària, descobreix un món decadent, despietat i perillosament seductor.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'