Programació La 2

Diumenge, 29 maig de 2022
06.10
Espacios naturales: huellas trashumantes
Trashumantes de Guadalaviar
Diversos pastors de Guadalaviar, poble de la Serra d'Albarrasí, a Terol, traslladen units els seus ramats d'ovelles per la Canyada de Conca fins a Sierra Morena, Jaén. A més, durant més de 20 jornades comparteixen el maneig dels ramats i la vida a la canyada.
Documentals
Durada: 30'
06.40
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.45
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.15
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.40
Los conciertos de La 2
ORTVE Nº 20 Parte 2. Temporada 2021-2022. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 65'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
El tweet de Jesús: si no os hacéis como niños
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Jerusalem, ciudad sagrada
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Mezquita del Sheij Zayed de Granada (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Escuchar con los oídos del corazón
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
En mi depresión Dios me salvó de una muerte en vida
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parròquia de San Miguel Arcángel, a Múrcia.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Tras los pasos de Santa Teresa
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.25
RTVE responde
Després del tercer lloc de Chanel al Festival d'Eurovisió, la cap de la Delegació Espanyola a Eurovisió, Eva Mora, parla de futur i de les línies de treball del Benidorm Fest 2023. A més, maig ha estat un mes farcit de grans cites esportives a RTVE. Per això, Arsenio Cañada, director d'Esports, és el convidat del programa i respon els suggeriments i els molts comentaris de l'audiència.
Altres
Durada: 30'
13.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
14.05
Baleares, el archipiélago indómito
Al cor de la Mediterrània occidental, un conegut arxipèlag amaga un món que ni tan sols la creixent pressió humana no ha pogut sotmetre. Al llarg de les quatre estacions, les illes Balears es converteixen en un enclavament vital per al desenvolupament de milers d'espècies, algunes d'elles úniques al món. Tanmateix, en els últims temps s'estan forçant els límits d'aquest màgic arxipèlag.
Documentals
Durada: 90'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Nacidas del fuego, Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Hechizadas por la luna i Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Dominadas por el sol: La força que governa els antics boscos és l'impressionant poder del sol tropical. Aquest capítol segueix el cicle de 24 hores de la vida als boscos insulars del sud-est asiàtic i descobreix les extraordinàries formes amb què les plantes i els animals s'han adaptat al domini del sol.
Documentals
Durada: 150'
18.50
80 cm
Béjar y Candelario: la belleza del sistema central
Juanjo Pardo ensenya les diverses opcions per practicar el senderisme a l'entorn de Béjar, a la província de Salamanca.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Ruralitas
Lizoain, Navarra, y El Portazgo, Córdoba
El Félix i el Julián recorren els pobles de Navarra instal·lant escultures, rehabilitant fonts i muntant microbiblioteques de manera altruista. La Lucía, per part seva, conrea luffa, una planta tropical que per a molts és l'alternativa ecològica i natural a les esponges.
Documentals
Durada: 45'
20.05
Turismo rural en el mundo
País Vasco
Al País Basc, el José María i la Josefina són una parella de pastors que, durant mesos, habiten a les conegudes txabolas, amb l'única companyia d'un foc perpetu i protegits per majestuoses muntanyes.
Documentals
Durada: 30'
20.35
El documental de La 2
Inclou Siete mundos, un planeta: Europa: David Attenborough explora Europa, un continent poblat i transformat pels éssers humans. Des dels estranys i esmunyedissos llops fins al gairebé extint linx ibèric, aquest continent necessita protecció per assegurar un futur per a la seva vida silvestre.
Documentals
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou Eduard Punset. La urgencia del tiempo
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: Adiós
La mort accidental d'una nena a la barriada de Las Tres Mil Viviendas de Sevilla és investigada per l'Eli, una inspectora de policia que ha de bregar amb els recels del Juan, pare de la nena morta i líder del clan de Los Santos. El xoc entre l'Eli i el Juan per aclarir la mort de la petita destapa davant de tots dos una xarxa de secrets i mentides.
Pel·lícules
Durada: 160'
01.10
Los años 30 en color: cuenta atrás para la guerra
Inclou Los años 30 en color: cuenta atrás para la guerra (I), Los años 30 en color: cuenta atrás para la guerra (II) i Los años 30 en color: cuenta atrás para la guerra (III): És l'últim any del compte enrere per a la Segona Guerra Mundial. Quan Hitler envaeix Polònia, les tropes britàniques es mobilitzen i milers de nens són evacuats de les ciutats al camp, amb tots els alts i baixos que suposa la separació.
Documentals
Durada: 135'
03.25
Generación Ostentación
La fotògrafa i cineasta Lauren Greenfield examina el preu que l'ésser humà està pagant per viure en una societat globalitzada en la qual el capitalisme salvatge, el narcisisme, la cobdícia, el culte als famosos i la idolatria s'han imposat. Greenfield parla amb banquers, estrelles del porno, fills de famosos o fins i tot gerents de clubs nocturns, per mostrar l'addicció al que és material que sustenta la nostra societat consumista, i investiga les patologies que ha creat la societat amb més riquesa de la història. Abastant temes com el consumisme, la bellesa, la mercantilització del cos o l'envelliment, crea una història d'advertència global sobre una cultura que es dirigeix directament cap a la vora del precipici.
Documentals
Durada: 100'
05.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 25'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'