Programació TV3

Dilluns, 30 maig de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa d'avui presta una atenció especial a l'especialitat de la medicina de família. Per fer-ho, dialoga amb una doctora resident, Laura Oromí Valls, una doctora en actiu, Elena Ruiz, i una jubilada, Tey Barraquer. Tot això després de conèixer que han quedat vacants moltes places MIR d'aquesta especialitat bàsica de l'atenció primària. Més tard, el programa conversa amb l'exentrenador del FC Barcelona femení de futbol Lluís Cortés.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pizza amb flors de carbassó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma es planteja que la Mamen sigui la substituta de la Cèlia i decideix parlar amb el Víctor. Paral·lelament, l'Estel vol quedar-se a viure a la mansió fins al dia del casament. La Cati, per part seva, està preocupada, ja que creu que la casa està encantada, i convenç el Marc perquè s'hi instal·li amb la noia. Més tard, la Joana i la Paz intenten dinar per celebrar que al final mantenen el programa de la Paz a la graella, però s'atabalen perquè l'Eva els està fent fotos per al seu projecte. Finalment, la noia no comparteix amb el Litus les fotos que ha fet, però sí que ho fa amb el Pol, amb qui se sent molt a gust.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
La iaia Anita (I)
Una dona apareix apunyalada al terra de la cuina de casa seva el 17 de maig de l'any 2012 a Mataró. Quan els Mossos encara ho investiguen com un possible robatori violent, els alerten que hi ha una segona víctima en un altre pis de Mataró. Només han passat 5 dies, i aquesta dona té el doble de ferides que la primera. La violència desfermada i el poc temps que ha passat entre els dos crims posa els investigadors en alerta màxima, convençuts que hi haurà un tercer assassinat a Mataró i que és imminent. El rellotge corre i els policies estan molt preocupats. El pany de la porta dels dos pisos no està forçat i l'interior està regirat. El trencaclosques comença a encaixar quan els policies descobreixen que hi ha almenys una persona que vincula les dues víctimes.
Documentals
Durada: 50'
22.55
Crims
Permanyer (I)
Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre del 2004 va a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, ubicat a la confluència entre la Diagonal i l'avinguda Sarrià de Barcelona. L'Anna té un pis de lloguer i la seva llogatera està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Un cop entra a l'edifici, no en torna a sortir. L'Anna Permanyer ha desaparegut del tot i ningú no en sap el motiu.
Documentals
Durada: 60'
23.55
Quan arribin els marcians
El Festival de Canes 2022
El programa va al Festival de Cannes i descobreix els nous títols de directors com Ruben Östlund, Arnaud Desplechin, Cristian Mungiu, Rodrigo Sorogoyen i el català Albert Serra, que competeix per la Palma d'Or amb Pacifiction. A més, es conversa amb la cantautora mallorquina Maria Jaume.
Altres
Durada: 35'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'