Programació La 1

Dissabte, 16 octubre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
MasterChef Celebrity
L'actriu Cristina Medina tira les cartes als aspirants i els proposa millorar els plats designats per les seves cartes, amb creacions poc apetibles. Posteriorment, els dos millors s'enfronten en un nou repte culinari per obtenir el pin de la immunitat, en el qual també participa Raquel Meroño, la guanyadora de la cinquena edició de MasterChef Celebrity. Més tard, els concursants rendeixen un homenatge a 80 especialistes de cinema amb un menú saludable i enèrgic, en la prova d'exteriors més arriscada del concurs. Finalment, en l'últim repte de la nit, els davantals negres han de reproduir un cigar de xocolata d'alta pastisseria. El jurat exigeix perfecció, tant en aparença com en sabor. Miquel Guarro, cap de pastisseria en la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hoffman de Barcelona, els dona consells útils.
Altres
Durada: 215'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa celebra els 25 anys en el món de la moda de la dissenyadora Teresa Helbig. A més, l'espai proposa un recorregut per les millors passarel·les internacionals. Finalment es conversa amb Minerva Portillo i Lucía Rivera, dues models a les quals els uneix una passió comuna.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Jubilación: imposible
Marilou Blanchot i Philippe Blanchot, un matrimoni a punt de jubilar-se, organitza el seu trasllat a Portugal. No obstant això, una sèrie de peticions familiars amenacen el seu anhelat retir.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El oficio de padre
Mentre treballa de voluntària com a bombera, la Marie rescata l'espantada Sophie de la teulada de la casa dels seus pares i descobreix que la menuda va pujar allà quan va esbrinar que el seu pare, el Matthias, no era el seu pare biològic. Per això, decideix ajudar la nena i els seus pares a superar aquesta crisi.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La hermana San Sulpicio
Gloria Alvargonzález i Ceferino Sanjurjo són dues persones absolutament diferents. Ell és un metge gallec, seriós i recte. La Gloria, per contra, és una de les dones més maques i riques d'Andalusia. No obstant això, i malgrat la seva posició, no és feliç, així que decideix fer-se monja.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Vivir bajo el volcán i Arte en los pueblos: Molts pobles continuen perdent població i decaient lentament, però a Genalguacil, Malpartida i Cerezales l'art ho ha canviat gairebé tot. A Genalguacil, a Màlaga, la idea era apostar per la cultura com a motor de regeneració i lluita contra la despoblació creant trobades d'artistes. Posteriorment es descobreix que el 1976 l'alemany Wolf Vostell va crear un espai cultural d'art contemporani a Malpartida, Càceres. El que semblava el somni d'un visionari s'ha convertit en el motor econòmic del poble i un exemple de gestió cultural per a altres. Finalment, es mostra el projecte del municipi lleonès de Cerezales del Condado, un poble de tot just 30 habitants que és un temple modern de la cultura fet en fusta i totalment sostenible on tot el que passa entre les seves parets i fora d'aquestes és diferent.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El diario de Noa
En una residència d'avis, un home llegeix a una dona una història d'amor escrita al seu vell quadern de notes. És la història del Noah Calhoun i l'Allie Nelson, dos joves adolescents de Carolina del Nord que, tot i viure en dos ambients socials molt diferents, es van enamorar profundament i van passar junts un estiu inoblidable, abans de ser separats primer pels seus pares i més tard per la guerra.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: El sendero de la traición
Katie Phillips, una agent de l'FBI, està investigant, sota l'aparença d'una pagesa, un veí de la zona rural de Nebraska anomenat Gary Simmons. En les seves primeres trobades, el Gary se li apareix com un home entranyable, familiar i guapo. Tot i les sospites que es tenen sobre ell, la jove se n'acaba enamorant.
Pel·lícules
Durada: 120'
02.00
Pel·lícula: American History X
Després de complir condemna per assassinat, el Derek torna a casa, al costat de la seva família, disposat a deixar enrere la ideologia skinhead. Però allunyar-se del passat no és fàcil. Els seus vells amics no entenen el seu canvi d'actitud i el Danny, el seu germà petit, s'ha convertit en membre de la banda. El Derek ha de fer-li entendre que el camí de l'odi podria acabar destruint-li la vida.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'