Waterpolo

Reacció letal

Waterpolo. Mundial. Espanya salva l’accés a semifinals ‘in extremis’ i es desfà de França amb un parcial final de 3-0 en 3 minuts

Espanya 7 França 6

ESPANYA:Aguirre; Munárriz (1), Granados (1), Sanahuja, De Toro, Larumbe, Famera, Cabanas (1), Tahull (2), Perrone (1), Mallarach (1), Bustos i Lorrio.FRANÇA:Fontani; Saudadier (1), Crousillat (2), Bouet (2), Khasz, Vernoiux, Zivkovic, Bjorch, Marzouki, Canonne, Vanpeperstraete (1), De Nardi i Dubois.PARCIALS:1-2, 1-2, 2-1 i 3-1.

Els equips grans ho demostren quan són capaços de tirar partits endavant quan tenen un mal dia. Això és el que va fer ahir la selecció espanyola, que va anar 30 minuts a remolc del seu rival i a l’últim instant va mostrar el caràcter guanyador i amb una reacció fulgurant va acabar vencent per la mínima i va segellar l’accés a les semifinals del mundial de Fukuoka. Una semifinal més per al conjunt de David Martín, que no ha fallat en els grans campionats des de l’europeu de Barcelona 2018. El pròxim rival serà Hongria (demà a les 11.30 h), que va superar els Estats Units (13-12). En l’altra part del quadre s’enfrontaran Grècia i Sèrbia, que es van desfer de Montenegro (10-9) i Itàlia (14-15), en els penals.

La selecció espanyola, que es va estalviar el peatge dels vuitens de final i va tancar la fase de grups amb un partit d’entrenament contra Sud-àfrica (27-6), va trobar a faltar ritme de competició. Es va enredar en l’entramat defensiu d’un bloc francès amb experiència i que va tenir en Fontani un mur sota els pals. Encallats en atac, l’equip espanyol va tenir certa ansietat en alguna fase de partit (4 de 12 en superioritats) i va estar literalment contra les cordes quan perdia 4-6 a 7:04 del final. Les aturades d’Aguirre van donar vida, i un gol de Mallarach en superioritat va obrir les portes d’una remuntada que van rubricar Cabanas, de contraatac, i Granados, també en home de més, a 1:04 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)